VAD JAG SKA HA PÅ MIG I HELGEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Åhléns, KappAhl och Lindex.

Hej Hej!

I kväll har jag gjort en liten plan för vad jag ska ha på mig till helgen när vi ska iväg på vårt firande. Det kommer att bli en blandning av både gammalt och nytt och jag är alldeles sprallig för det var inte igår som jag planerade outfits i samband med en resa. Det senaste året när vi mest har jobbat hemma så är det ju inte så att jag planerat vad jag ska ha på mig om dagarna direkt. Det blir det som ligger närmast och som är skönast att ha på sig. Men nu mina vänner så har jag äntligen fått tänka till lite.

Vi ska ju vara iväg i fyra dagar så det innebär ju fyra outfits till dagarna och tre till kvällarna. En dag kommer jag att ha på mig en enkel vit bastop tillsammans med en beige väst och ett par svarta tighta byxor. Till det kommer jag att ha en svart väska.

Vit top HÄR, beige väst HÄR, svarta byxor HÄR och min väska hittar ni HÄR.

En dag kommer jag att ha på mig den här sköna tröjan och till det mina byxor i off white.

HÄR finns tröjan och HÄR hittar ni byxor som passar till.

En tredje outfit blir en gammal favorit. En leotop, vita byxor och en lång beige kofta.

HÄR finns leotopen, HÄR hittar ni snygga vita byxor och HÄR en lång beige kofta.

Jag älskar khakigrönt så en dag måste jag ju klä mig i dessa. så snyggt med grönt och beige ihop.

Tisha HÄR, byxor HÄR och kofta HÄR.

Självklart måste man ha några accessoarer också och med ett brunt skärp, en snygg väska och ett par snygga sneakers till så är man ju hemma, eller hur?

HÄR och HÄR hittar ni skärpen. HÄR finns väskan från ett av mina favoritmärken och ett par riktigt snygga sneakers finns HÄR.

Ja så här kommer jag se ut på dagarna i helgen som kommer så ni som vill kan ju kika in och kolla upp hur det kommer att se ut live. Mina kvällsoutfits får vi ta en annan gång.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  april 14, 2021

  Så duktig du är som har ett sådant tänk innan du ska ut på resa.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 15, 2021

   Haha, det var nog mest för att det var så längesen jag fick göra den här typen av resa. Oftast är jag ute i sista sekunden. Kram //Tina

 • Helene
  april 14, 2021

  Vad mycket fina kläder, har oxå börjat titta igenom vad jag har för vår och sommarkläder 😊hur är dom beiga byxorna i storleken? Dom blev jag sugen på att beställa tycker det är sjukt svårt att hitta fina byxor.
  Vi har bokat en liten tripp i början på maj ska bli så mysigt💗
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   april 15, 2021

   Tack Helene! Visst är det svårt med byxor! Jag blir galen. Just byxorna i beige har jag bara hänvisat till eftersom jag har ett par som jag köpte förra året så tyvärr vet jag inte passformen på just de jag tipsade om. Vad härligt med en tripp för er. Ska bli spännande att se vart ni ska ta vägen. Ha en fin helg! Kram //Tina

   • Helene
    april 16, 2021

    Jag klickade hem två par beiga jeans från HM igår så får se om dom kan passa😊
    Vi firar oxå bröllopsdag om lite mer än två veckor då blir det en tripp till Skåne och Ystads Saltsjöbad ska bli mysigt.
    Spännande att se var ni är på väg, hotellet i Jönköping ser väldigt fint ut.
    Fredag morgon och solen skiner, så härligt!!
    Hoppas ni får det underbart❤️
    Kram Helene

    • tiname@live.se
     april 16, 2021

     Härligt! Jag håller tummarna för att byxorna bli bra! Sååå mysigt med firande. Jag har aldrig varit på Ystads Saltsjöbad så det ska bli spännande att höra vad du tycker. Det har vi kvar! Vi är framme på Nääs Fabriker nu. Så mysigt! Nu ser vi fram emot en solig härlig helg! Kram //Tina

Previous
VI STARTADE UPP VECKAN MED EN ÖLPROVNING…