Allmänt

VAD MAN KAN HITTA PÅ NÄR LIVET ÄR FULLT AV RESTRIKTIONER…

Inlägget är ett betalt samarbete med Impecta.

Hej på er!

Nu känns det verkligen att snaran dras åt. Restriktionerna blir fler och fler och helt plötsligt har man hur mycket tid som helst över som man inte riktigt vet vad man ska göra av eftersom man inte längre kan umgås med vänner, besöka museum, springa i butiker eller andra saker som man normalt brukar göra. Det tar lite tid att ställa om och jag har funderat mycket på vad jag ska fylla mina kvällar och helger med. Att planera piffet inför advent och jul ligger ju närmast i tid och även nyårsplanering även om det blir ett firande i det lilla. Men det är ju snabbt gjort för det är ju ändå det jag alltid brukar göra så här års. Vad gör man med resten av tiden då?

Här kommer ett litet tips på vad ni kan lägga lite tid på så här i novembermörkret…

… man kan ju redan nu börja planera för det man vill odla och så inför sommaren 2021. Jag vet inte vilken framförhållning ni har men vi är oftast ute i sista sekunden och är på tok för sent ute. Nu kan vi passa på att planera i god tid när möjligheten finns, beställa hem och så frön när de bör sås. Vissa fröer kan man ju så redan från och med januari.

Impecta är ett familjeföretag från Julita som drivs av Veronica och Michael. Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är något som är viktigt för dem och de väljer att fokusera på frösorter som är speciellt anpassade för vårt nordiska klimat. De brinner också för sorter som är äldre, unika och svåråtkomliga som man kan bevara till kommande generationer vilket känns så rätt i dessa tider. HÄR kan du läsa om hur de tänker kring sitt företag.

Den här firman har ju funnits sedan 1975 så de är ju inga rookies i branschen direkt. De vet vad de gör och även om de fokuserar på det unika så bjuder de på ett brett sortiment. HÄR hittar ni frösortimentet och HÄR hittar ni olika tillbehör; ni vet sådant där som kan vara bra att ha.

Nästa försommar ser det förhoppningsvis helt annorlunda ut i vårt lilla trädgårdsland på Gotland och jag blev också så inspirerad av att styra upp lite annat inför säsongen 2021. Kul att ha något att se fram emot redan nu när allt är så dystert och grått.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *