Inredning

VÅRT SIDEBOARD SKA FÅ SIG ETT LYFT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos & H&M.

Hej på er allesammans!

Jag hann tyvärr inte titta in här igår. Det var fullt upp med jobb och sen kom vår Johannes hem hit på middag. Han bor ju själv och han får umgås med några få utvalda så jag är glad över att han väljer att umgås med sin familj. Det är inte så lätt för alla som bor själva och jobbar eller pluggar hemma hela dagarna. Det är viktigt att man då och då får ta sig hemifrån och träffa någon annan än sig själv. En mysig kväll hade vi. Som alltid!!!

Ser ni skuggorna på vasen? Idag har solen varit framme precis hela dagen. Så typiskt att man sitter inne och jobbar hela dagen då men det var uppfriskande att få se att solen ändå letade sig in lite här och där.

Jag håller på att smida lite planer för vårt sideboard. Jag har ju haft magasin på de nedre hyllorna men nu har jag rensat ut hur mycket som helst av mina sparade magasin både här, och de jag har haft i staplar mot den andra väggen. Så nu letar jag efter inspiration genom att bläddra igenom alla innan jag slänger dem. Det är några stycken om man säger så.

En del grejer kommer att få vara kvar och andra kommer att förpassas ner i förrådet i väntan på att de ska återupptäckas igen om x antal år.

Jag hittade några snygga grejer som gärna skulle kunna få flytta in beroende på vilken stil vi ska gå på; en klassisk, eller en lite mer ruffig? Varma guldiga färger eller en stil mer åt silverhållet? Det tål att funderas på.

Statyett som samtidigt är en kruka HÄR, Chanelbok HÄR, Glasbox med lock HÄR, En underbar doftspridare från Meraki HÄR, handgjord ljuslykta HÄR, doftljus från Voluspa HÄR, tänsdsticksfodral HÄR, ljusstake HÄR, skål HÄR, vaser HÄR och HÄR och en fin giraff HÄR.

Ja vi får se vad som kommer att hamna här så småningom.

Mot kvällen gick jag ner till city och hämtade ut mina glasögon och nu kan jag äntligen se bra igen. Det hade ju blivit något fel med värdet på glasen så jag såg suddigt upp till halva synfältet innan jag fick de fixade. Nu har fredagskvällslugnet lagt sig här hemma och det känns väldigt skönt med fredag måste jag säga. Lite god mat, ett gott glas rött till alldeles strax och sen Skavlan som bjuder på en grym uppsättning i kväll… Jag älskar ju Foo Fighters och ikväll får vi bland annat träffa och lyssna på Dave Grohl och hans gäng. Wiiieeeee!!!

Annars har vi inte ett endaste dugg planerat i helgen så det blir nog lite hemmafix varvat med att vara ute i någon form. I morgon ska det regna så hemmafixet får väl ske då men på söndag ser det ut som att det ska bli sol hela dagen. Då vill jag ut och tanka D-vitamin.

Ha en skön fredagskväll!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *