VÅR FÖRSTA DAG I SÄLEN…

Posted on

Hej alla bloggvänner!

Alltså vilken första dag vi fick! Strålande sol, vindstilla och fantastisk skidåkning. Jag är så glad för att mina mina knän fixade en dag i backen för det var verkligen inte självklart efter min meniskoperation och allt. Men jösses vad det kändes i låren på eftermiddagen. Jag rundade av när jag kände att skidorna börja fladdra.

Där nere till vänster bredvid Ski Lodge bor vi.

Bästa svängen Hökarängen!!!

Och vår lille krigare Loa han körde på i backen hela dagen. Han tycker att det är så roligt och han ville aldrig sluta åka. När han åt middag nu för en liten stund sen så var han så trött så att han trillade av stolen, ha ha.

Mackapaus i pulkan…

Lilla Majken är såååå frustrerad för att hon inte får åka skidor. Hon vill göra allt som Loa och vi andra gör och vill inget annat än att sätta på sig laggen och susa iväg. Hon förstår inte att hon är lite för liten för det än så länge. Nästa år, när hon är 2,5 år, då ska hon få börja åka.

På lunchen pausade vi på Ski Lodge och slängde oss i solen. Så varmt och skönt! Precis så här ska det vara när man är på skidsemester, eller hur?

Loas kompis Bodil och hennes föräldrar mötte upp precis som förra året. De har en stuga här uppe i Sälen och man blir ju allt bra sugen på en alltså…

Jag är så glad och tacksam för att vi har nästan hela vår familj samlad här nu när det är som det är i världen. Det är väldigt lugnt här uppe i Sälen men det brukar det å andra sidan alltid vara den här tiden på året, fast i år är det lite extra lugnt. Inga liftköer och gott om plats i backarna. Vi följer med i vad som händer men försöker njuta så mycket vi kan av det vi har här.

Nu är det dags för dusch och sen middag. Lyxigt att bara få luta sig tillbaka och bli serverad middag i kväll.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • mamma C
  mars 16, 2020

  Så härligt ni har det.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 27, 2020

   Ja så härligt det var <3. Längtar tillbaka! Kram //Tina

 • Sallys hus
  mars 17, 2020

  Åååå Tina det ser helt magiunderbart ut😍😍
  Njut från mig med…
  Å små ”huvudfotingar” i backen… det finns inget gölligare… om de dessutom trillar av stolen är ju hjärtat nära att brista ju❤️❤️❤️
  Kraaaam fina du

  • tiname@live.se
   mars 27, 2020

   Det var så mysigt <3. Och de där små... de är ju så ljuvliga. Ha ha, ja den där kvällen då han trillade av stolen och inte rörde en min för att han var så trött. Det var så roligt :-) Kramar tillbaka vännen <3

 • Lena - gott för själen
  mars 26, 2020

  Men alltså ååååhhh vad härligt att sitta så där i solen efter en dag i backen! Man känner sig så där skönt mosig och trött. Mysigt att hänga med hela stora familjen också.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 27, 2020

   Åh ja… det är det bästa att få vara med familjen. Jag älskar det!!! Kram //Tina

Previous
VI ÄR FRAMME NU…