Familj,  Resor

VINTERGATAN…

Hej Hej!

Här bor vi, på Vintergatan med utsikt över en del av Lindvallens backar. Vi hyr en lägenhet med tre rum, kök, allrum, två badrum och bastu. Eftersom de är välplanerade så får vi alla plats utan problem. Vad jag förstår så är de privatägda, hyrs ut via SkiStar och vi har bott i en och annan av dessa lägenheter under åren. I år hade vi inte lika bra tur med boendet till skillnad från förra året. Det är rätt slitet här och det har nog inte gjorts något med den här lägenheten på åtskilliga år. Men nu vet vi vilka lägenheter som är sämre än andra… till nästa gång vi reser upp tänker jag.

Men läget är oslagbart. Man kommer enkelt till de blå, röda och svarta backarna från där vi bor och precis utanför har vi barnbackar, skidskolan och alla annat som är bra när man har små kiddos med.

Idag blåste det galet mycket på fm, typ storm, så några av oss stannade hemma under tiden som entusiasterna trotsade vinden och kastade sig utför. Jag hann jobba undan en hel del under förmiddagen men på eftermiddagen hade vinden mojnat så då hängde vi andra på. Backarna var superbra även idag. Så roligt att åka när det inte är moddigt och isigt.

I backen bjöd Skistar på ett gratisåk med skidinstruktör så det nappade jag på och fick lite mer tips om hur jag kan slipa på min åkning. Bra grej, eller hur?

Nu är vi hemma igen och vi är rätt möra i benen. Jag har på känn att träningsvärken kommer i morgon…

Vi lever i vår lilla bubbla här och tänker att vi tillåter oss att göra det så länge vi har möjligheten. Vi vet ju att det finns en värld här utanför som är väldigt annorlunda just nu. Förr eller senare kommer vi tillbaka till den.

Var rädda om er!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *