VÅRKLÄDER PÅ…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Bubbleroom, Åhléns och MQ Marqet.

Äntligen kan man få ta på sig lite vårkläder igen. Från den ena dagen till andra så kunde man ju lägga bort handskar, mössa, halsduk och dunjacka. Det är ett underbart väder här i Stockholm just nu och jag njuter av varenda sekund.

Garderoben har därför fått sig ett lyft. Kappan har jag köpt HÄR (den ser väldigt skrynklig ut på bilden vilket den inte är), tröjan finns HÄR, byxorna är så himla sköna. De är bruna och de köpte jag HÄR. Tyvärr finns de bara kvar i svart (jag har ett par svarta också) men HÄR finns ett par liknande till ett jättebra pris. Mina sneakers är från förra säsongen men årets version finns HÄR.

Jag har också köpt hem några toppar. De finns HÄR och HÄR. Jag köpte också en kjol som redan är slut men en liknande finns HÄR. Ett par vita sneakers har jag också klickat hem. De finns HÄR.

En jobbdag kvar sen ska vi packa ihop den här jobbveckan. Jag ser fram emot att prognosen säger att det ska bli 19° på lördag och då ska vi placera oss på en mysig uteservering är tanken. Vi brukar hänga på Strandbryggan vid Djurgårdsbron men de har fått nya ägare och där bygger de om för fullt. Det kommer att bli magiskt när det blir klart. Men på förekommen anledning får vi därför hitta ett annat ställe och jag tror att det lutar åt Mälarpaviljongen.

På söndag ska det bli dåligt väder så då ska det röjas här hemma. Välbehövligt!

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
TINA ME 10 ÅR…