Allmänt

TINA ME 10 ÅR…

10 år igår! Det känns svindlande att det har gått 10 år sedan jag publicerade mitt första blogginlägg. Det var lite läskigt men jag skulle ju bara blogga för familj och vänner som inte befann sig på Gotland var tanken och det kunde ju inte vara så farligt. Min Johannes hjälpte mig att komma igång och det var också han som knäckte namnet på bloggen som har en dubbel betydelse; Tina är ju mitt förnam och ME står för initialerna i mina efternamn men ME betyder också ”mig” och det är ju mig den här bloggen handlar om så om man uttalar ”tiname” på engelska så fattar ni vad jag menar. Under åren så har bloggen växt och nu är ni rätt många som tittar in här varje dag vilket är så otroligt roligt. Jag är så himla tacksam för alla er som tittar in ska ni veta. Utan er, ingen blogg!

I början fick jag ofta frågan om jag inte skulle nischa mig, för det var så man skulle göra då och kanske fortfarande bör, men jag har aldrig velat göra det. Det skulle bli alldeles för smalt för mig. Jag vill skriva om vad jag känner för oavsett om det är något som vi har gjort, något jag tycker eller om det är något jag köpt eller sett som jag vill tipsa om. Och så kommer jag att fortsätta tänker jag.

I går poppade vi en Champagne dagen till ära och korken hade en fin lite detalj. Produktionen André Clouet startade upp 1751 så om jag får gissa så är det nog grundaren som är avbildad på korken.

Vi firade också med goda skaldjur.

Jag har träffat så många fina och härliga människor genom bloggen under åren och några av dem har också blivit nära vänner så gissa om jag är glad över att jag vågade gå utanför min comfort zone den där dagen för 10 år sedan. Nu hoppas jag att ni vill hänga med i minst 10 år till!

Nu är det slut på firande och sus och dus för den här gången. Resten av veckan blir det jobb, träning och lite allmänt fix. Det är snart dags att flytta ner till Gotland för säsongen så det finns en del att styra upp. Som jag längtar efter det!

Ha en fortsatt fin vecka och hoppas att ni har lika mycket sol och värme hos er som vi har här i Stockholm. Vilka kontraster jämfört med när vi var i Sälen nyss…

KRAM!

2 kommentarer

  • E

    Grattis på tioårsdagen! Mkt trevlig blogg som jag följt ett par år nu, minns inte hur jag upptäckte dig men tror damerna i Örebrotrakten har ett finger med i spelet. Lucky me som får följa dig o ditt liv .

    • tiname@live.se

      Tusen tack! Och tack också för din fina kommentar. Ja, Örebrodamerna har med all säkerhet ett finger med i spelet 🙂 och lucky me som har dig som följare! Ha en fin helg när den kommer! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *