VÅRT ÄLSKADE VISBY…

Posted on

Idag tänkte vi göra en utflykt någonstans på landet och äta lunch och/eller ta en fika men när vi kollade runt så var typ allt stängt och öppnar inte upp förrän nästa helg eller i april. Det är så synd tycker jag att det är så begränsat under januari-mars utanför Visby. Det innebär att de få ställen som har öppet är överfulla. Vi bestämde oss för att åka till Café Kubanen som är ett mysigt ställe som ligger en knapp mil utanför Visby men det var smockfullt så vi körde in till Visby istället.

Nu är det ju inte helt fel att hänga inne i Visby heller för mysigare stad får man ju leta efter, eller hur!

Vi gick istället till det här härliga stället… Café Amalia.

Och vi fick ett bord ute i solen.

Jag beställde in en omelett med cheddar, spenat och avokado. Per tog en grillad macka med avokado och groddar. Galet gott!!!

Under tiden vi satt där så kom det förbi massor av folk vi känner och sa hej vilket var superkul. Det är härligt att ha de här två världarna. I Stockholm är vi mer anonyma och man kan gå på stan en hel dag utan att träffa på någon man känner. Här i Visby springer man på vänner och bekanta hela tiden. Älskar båda!

Snett emot Amalia ligger Verkstan; en av våra favoritbutiker. Och ja, jag fick med mig en grej hem som jag återkommer till för den förtjänar ett eget inlägg.

Vi strosade runt lite i våra gamla hoods och vi äskade verkligen att bo här innanför murarna. Var sak har sin tid och vem vet; vi kanske hamnar här igen när vi tröttnat på Stockholm.

En mysig eftermiddag i vårt älskade Visby!

Ha en underbar lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • mamma C
  mars 13, 2022

  Vilken myslördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 13, 2022

   Ja en lördag i Visby är inte helt fel :-)- Kram //Tina

Previous
FIKAT UTOMHUS…