Allmänt

DEN HÄR DAGEN TAR VI MED OSS…

Ännu en solig dag här i Tofta och ingen vind att tala om så efter frukost gick vi en promenad hemifrån längs med stranden bort till Gnisvärd. Det var en sån där dag som man tar med sig och lägger i minnesbanken.

Stranden förändras från vecka till vecka och det är så häftigt att följa naturens krafter. För några månader sedan kunde vi inte gå här för då gick vattenlinjen ända upp till sanddynerna. Idag var det istället lågvatten och strandremsan var bredare än vad den brukar vara.

Ett år mellan bilderna. Förra året var den här delen fylld av sand. Då satt jag där och lapade sol men i år vid samma tid är sanden ett minne blott och strandens struktur är helt annorlunda efter alla stormar som dragit in över Gotland i år. Det är ett mirakel att den stora stenen inte vält. Nästa år så kan det se ut precis som vanligt igen. Visst är det häftigt!

Målet med dagens promenad var vårt lilla sommarhus i Gnisvärd. Vi kollade upp att allt var som det skulle… och som jag längtar tills vi alla i familjen kan samlas här igen.

Vi tog ut dynorna och satte oss en stund i solen innan vi vände tillbaka.

Som sagt… den här dagen tar vi med oss nu när vi vänder tillbaka till vårt Stockholm. Jag längtar efter vårt Stockholmsliv nu men snart så kommer vi tillbaka hit till vår älskade ö igen. Jag vet att jag tjatar om det… men jag är så tacksam för våra två världar och att vi kan bo både här och där utifrån vad vi känner för. Det känns verkligen extra värdefullt just nu när allt är så oroligt i vår omvärld.

Vi ses i Stockholm!

KRAM!

2 Comments

    • tiname@live.se

      Vad härligt att ni brukar vara på ön på sommaren. Ja verkligen! På vissa ställen så kan stranden vara helt annorlunda från år till år. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *