VÅRT KÖK FRÅN EN ANNAN VINKEL…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Granit och Lagerhaus.
Gokväll!
Det är inte så ofta jag visar vårt kök från den här vinkeln. Lika mycket som jag älskar vår balkong, lika mycket älskar jag vårt kök. Det enda vi inte fick när vi köpte vår lägenhet var en balkong med utgång från köket. Det har alltid varit min dröm. Men second best är att den ligger i anslutning till vardagsrummet så jag nöjer mig med det. Lyxproblem, eller hur?
Bakom alla vita luckor döljer det sig allt möjligt som; diskmaskin, tvättmaskin, kyl& frys mm. Gillar skarpt att inte alla vitvaror är synliga. Och golven… de tröttnar jag aldrig på. Så vackra!
En av de bättre prylarna vi har i vårt kök är vårt sopset som används flitigt. Så prisvärt och och helt klart det allra snyggaste. Ni hittar det HÄR.
Något annat som är prisvärt så är det den här handtvålen. Tvålar är ofta galet dyra och ibland vill man ju lyxa till det med en riktgt dyr rackare. Särskilt om man ska ha gäster, eller hur? Men till vardags vill man ju kanske också att det ska vara lite snyggt och då är den här perfekt! Men den här funkar även till finare tillfällen tycker jag för den är så snygg! Du hittar den här handtvålen HÄR.
I kväll har vi en lugn och skön fredagskväll här hemma och det kan vara bra att ladda lite för i morgon ska vi på Eurovisionschlagerfest hemma hos äldsta sonen Jacob med familj. Johannes och Vendela dyker också upp så det finns förutsättningar för en riktigt spännande kväll. Heja John!
Nu är det dags att börja laga middag. I kväll blir det vietnamesisk torsk med krispig sallad. Den rätten är så god och jag lovar att dela med mig av receptet framöver. Ha en fin fredagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  maj 17, 2019

  Så fint kök du har! Jag brukar köpa dom handtvålarna, de doftar så gott och har ett riktigt bra pris.
  Vietnamesisk torsk lär ju hur spännande som helst, ser fram emot receptet.
  Ha en fin helg
  Kram Maria

 • tiname@live.se
  maj 19, 2019

  Tack så mycket Maria! Ja visst är de prisvärda. Det är en supergod och enkel maträtt. Recept kommer så småningom :-). Ha en fin söndag! Kram //Tina

Previous
UTSIKT VID MORGONFIKAT…