NÄR MAN FÅR LÅNA EN LITEN ÄLSKLING NÅGRA TIMMAR…

Hello!
Idag hade Loas päron lite att fixa med inför kvällens Eurovisionfest och då fick vi låna den här lilla sköningen under tiden. Högst på önskelistan stod att få leka i Vasaparken och så klart gick vi dit och busade ett bra tag.

Ser ni blåmärket på kinden? Han har varit blå runt ögat och hela vägen ner över kinden sen “olyckan” här hemma hos oss förra helgen. Nu har det ändå lagt sig hyfsat bra.

Då och då måste man tanka bilen. Loas bil körs på en mix av bensin, diesel och el. Bara en sån sak. Alltså, den här parkleken är så bra! Det finns allt man kan önska sig som barn. Och massor av roliga grejer att låna. Blir man hungrig så finns det korv i en kylbag som man kan grilla. Te och Kaffe finns att hämta inne i köket och sen är det bara att swisha det man är skyldig. 

Efter parken var det dags för dricka- och glasspaus.

Näst på tur på önskelistan så stod ett besök i leksaksaffären och Loa hittade en leksak så fort han klev innanför dörren. Och den släppte han sen inte ur sikte. Han höll hårt i den hela vägen hem för som sista aktivitet på önskelistan så var det fika med chokladboll hemma hos oss.
Älskade fina unge. Han är så lätt att ha att göra med och så söt så man vill bara krama och pussa på honom hela tiden. Men nu är lillpojken tillbakalämnad och vi är bara hemma och pausar lite innan vi ska ska bege oss bort igen. Vi ska ju hålla alla våra tummar för att John Lundvik tar hem det hela ikväll.
Ha en fin lördagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma C
  maj 19, 2019

  Vilken härlig lördag och tur med vädret hade ni med.
  Kram Carin

 • tiname@live.se
  maj 19, 2019

  Ja, en supermysig dag och ja, vi hade toppenväder här i Stockholm under gårdagen. Varmt och skönt! Ha en fin söndag! Kram //Tina

 • Så mysigt att får rå om och skämma bort barnbarn lite då och då, kan jag tänka mig. Vi får väl se när/om det blir dags för mig nån gång 🙂

  Kram Lena

Previous
VÅRT KÖK FRÅN EN ANNAN VINKEL…