Inredning

VÅRT SENASTE FYND… EN KABELSNURRA…

Hej!

Ja men där satt den! Ni har ju fått en liten sneak peak i tidigare inlägg, att vi äntligen hittade en kabelsnurra som passar så bra in som loungebord på altanen. Vi gjorde ju inga fynd i Ljugarn häromdagen men när vi sladdade förbi Westergarns Lanthandel på vägen hem så sprang vi på den ips vips. Så väck med de ostadiga små borden och nu ska den här kabelsnurran få sprida glans på vår altan istället.

Det går inte snabbt vad gäller att hitta grejer hit till Tofta men det får ta den tid det tar för det måste vara grejer som vi båda gillar. Och som vi vet kommer att hålla länge. Det får hellre ”gapa tomt” på sina ställen tills vi hittar vad vi vill ha. Nu är vi på jakt efter en ”stubbe” om ni förstår vad jag menar? Den ska vi ha som sängbord är tanken. I värsta fall får vi väl såga ner ett träd på tomten ha ha…

Idag skiner solen så nu ska jag slänga mig i en solstol och bläddra i ett gäng magasin som jag samlat på mig men som jag inte hunnit läsa. Något sommarprat ska det också bli är tanken.

Ha en fin lördag!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *