PÅ VÄG FRÅN FÅRÖ…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och H&M.

Hej!

Jag tänkte jag skull tipsa om ett mysigt litet ställe som man kan sladda förbi när man åker hem från Fårö. När vi hade checkat ut från vår stuga så gick vi ner till stranden för att säga hej då till vännerna som vi hängt med under dagarna på Fårö. Sen var det bara att köra rakt på färjan och åka söderut igen.

Klänningen som jag har på mig är tyvärr slut i svart men den finns kvar i strl 38 i beige. Jag har både svart och beige och jag har bott i dessa klänningar den här sommaren. HÄR hittar ni den i beige.

Om man tar av till höger vid Lärbro och åker över till den västra sidan istället för att köra rakt in till Visby så kommer man till slut förbi Lickershamn; ett fiskeläge där det också finns en liten strand. Vill man äta god mat så finns det ett brasserie och vill man köpa med sig fisk i olika former och annat gott så kan man titta in i den lilla boden nere vid fiskeläget. Det finns också en gigantisk rauk som kallas för Jungfrun en liten promenad bort. Henne besökte vi förra året men i år hoppade vi över det.

De här två bilderna är från förra året. HÄR hittar ni en liknande klänning som jag har på mig och den HÄR är också så enkel och fin.

Vi köpte med oss rökta flundror och rökt lax vilket är ett måste åtminstone en gång varje sommar. Förra året fanns det inga flundror så jag blev så glad när vi hittade dem i “Lickers”. Enkel sommarmat som passade perfekt för oss just den kvällen då vi skulle vara barnvakt för de små. Då ställer man sig inte och gör något storkok om man säger så. Då är det fullt upp…

Nu har vi bara en dryg semestervecka kvar och jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Vi kom ner hit veckan innan midsommar och det har bara sagt swish… Johannes har rest hem till Stockholm igen och idag åkte Vendela. Det blir så tomt när de åker och det är ett tecken på att allting har ett slut.

Men nu ska vi njuta av det sista av ledigheten och i veckan väntar lite av varje så vi har saker att se fram emot.

Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juli 26, 2020

  Ja tiden bara rusar iväg nu för tiden.
  Rökt fisk är så himla gott.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 26, 2020

   Ja, jag förstår inte hur den kan gå så fort. Kram //Tina

Previous
VÅRT SENASTE FYND… EN KABELSNURRA…