Mode

VECKANS FAVORITER

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, Ellos, H&M och Lindex.

Hej Hej!

Hur har ni det? Har ni liksom jag kommit av er lite vad gäller att kolla på lite nytt i klädväg? Det har känts lite motigt på grund av att allt är som det är men jag inser samtidigt att ingenting blir bättre av att jag helt och hållet slutar att uppdatera min garderob. Nu har jag ingen större garderob att tala om och ibland behöver jag fylla på i takt med att något slitits ut eller helt enkelt krympt. Visst är det väl märkligt att kläder krymper så mycket nuförtiden ha ha…

Klänningen här ovan finns HÄR.

Leoklänningar HÄR och HÄR. Den gula klänningen finns HÄR, och HÄR hittar du den mysiga tröjan i manchester.

Snygga kjolar till våren finns HÄR och HÄR.

Och den mysigaste pyjamasen jag sett på länge finns HÄR.

Ja, det var veckans tips på klädesplagg som jag gillar och som jag skulle kunna tänka mig att beställa hem.

Vi hörs i morgon igen!

KRAM!

2 Comments

 • ulrica

  Så mycket snyggt!! Jag har insett att jag har två problem med vårens mode :).
  1. Det är så otroligt mycket ”over-size” och för mig som varit grovt överviktig och endast kunnat ha oversize-kläder känner att jag absolut inte vill ha bylsiga blusar eller byxor.. jag vill ha något som sitter ”korrekt” 🙂
  2. Det är så mycket superfina puffärmar.. som gör att jag ser 2 meter bred ut när jag har det på mig. Inte roligt!!

  KRAM

  • tiname@live.se

   Hm… jag ska ta ur dig det där. Det ena behöver inte utesluta det andra. Det är dags för att oss träffas och peppa varandra märker jag. Kram och ha en fin helg vännen <3 !

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *