Familj,  Resor

NÄR MAN ÄR MED DE SMÅ I VALLELAND…

Hej!

Jag tänkte visa er det sista från vår fjällsemester även om det känns som en het potatis just nu. När vi åkte var inte tongångarna de samma som de är idag men vi var ändå försiktiga och tänkte oss för i alla sammanhang utfall att. Som jag har skrivit om tidigare så var det vid väldigt få tillfällen som vi mötte andra än oss själva i familjen under veckan. Vi var mest utomhus hela dagarna och åkte tillsammans i lifterna. Liftköerna var inga problem eftersom det i princip inte fanns några.

Men nu var det inte det vi skulle avhandla utan i stället hur vi hade det i Valleland när vi mötte upp Loa som tyckte det var ett riktigt mysigt ställe. Här finns det roliga grejer att leka med, shower, man kan fika, grilla korv och en massa annat.

Att se på Valleshowen tillsammans med kompisen Bodil var kul… men när det blev för närgånget var det mysigt att krypa upp i mammas famn.

Varm choklad och grillkorv smakar jul alltid så mycket godare utomhus och för den som inte ville ha grillkorv så kom pappa Jacob med en Donken-leverans.

Och den här då… lilla Majken som skulle ha älskat att vara i Valleland. Båda gångerna somnade hon lagom till de kom dit och vaknade när allt det roliga var över, ett par timmar senare. Typiskt…

Ja det var det om det…

Till sist ska ni få en statusrapport om vårt diskmaskinselände. Vet ni, idag var han äntligen här, snubben från försäkringsbolaget, som på en minut konstaterade att vi inte har någon fuktskada så på fredag ska vi få göra ett nytt försök att installera den nya maskinen. Håll nu tummarna för att allt går som det ska. Det ska bli sååååå skönt att få slippa att diska för hand framöver.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

4 Comments

 • mamma C

  Vilken härlig dag för småkidsen, ja även för er såklart.
  Hoppas nu ni får i ordning på den nya diskmaskinen, för diska för hand är inte så kul. Fast man bara är två i hushållet.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja, det var så mysigt! Vi håller tummarna nu för att allt ska gå vägen med diskmaskinen den här gången :-). Kram //Tina

 • ulrica

  Lilla godis-Majken.. så gosigt att sova sig igenom hela partyt :). Men så mysigt när hela familjen hänger tillsammans!!
  Jag håller alla tummar för diskmaskinseländet.. det är ju JÄTTELÄNGE SEDAN som jag var hos dig och det pågick även då.. vilken soppa!
  KRAM <3

  • tiname@live.se

   Visst är det <3! Eller hur, det har pågått hur länge som helst... på fredag måste det bara gå vägen. Kramar till dig //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *