VECKANS TIPS…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till KappAhl och Ellos.

Halloj!

Hur har ni det nu när vi får njuta av dessa fantastiska försommardagar- och försommarkvällar? Det här är verkligen min bästa tid på året. Allergin börjar släppa sitt järngrepp, det är grönt och frodigt, det börjar röra på sig här på ön, uteserveringarna börjar öppna upp, det finns gott om plats överallt och turisterna har ännu inte kommit till ön. Lovely är ordet!

Garderoben kräver lite sommarfint nu och här kommer några sköna tips. Den HÄR sköna klänningen i bomull är så himla snygg och Johanna Toftbys “slip in” som passar så bra till finns HÄR.

Skjortklänningen hittar ni HÄR och linnebyxorna som ni hittar HÄR har jag klickat hem och de är så sjukt sköna. De har jag på mig när jag myser omkring här hemma och är ett av mina bättre köp den senaste tiden.

Snygga toppar kan man aldrig få för många av och dessa två finns HÄR och HÄR.

Nu är det dags att runda av den här kvällen för efter en jobbdag och ett par jobbiga mil på cykel i motvind så känner jag mig rätt färdig med den här tisdagen.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juni 9, 2021

  Skjortklänningen var snygg som tusan.
  Ha en fin onsdag med sol och värme.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 10, 2021

   Visst är den! Tack Carin :-). Kram //Tina

Previous
DET BLEV EN MIDDAG PÅ STRANDEN IKVÄLL…