Familj

FÖR HON HAR SLUTAT 9:AN…

Hej Hej!

Vi har precis kommit hem efter att ha varit inne i Visby och firat vår finaste Lilly som har slutat 9:an idag. Grym tjej som har gjort ett hästjobb och gått ut högstadiet med flaggan i topp! Vi försökte få bord på Surfers som är en av våra absoluta favoriter men det var tvärfullt så vi bokade ett bord vid grannen Backyard by Amarillo istället och det var inget dåligt val.

Det här lilla haket ligger på en bakgård mellan Stora Torget och Wallérs Plats och är absolut värt ett besök. Kunnig personal, god mat och god dryck oavsett om man vill ha rosé, rött eller vitt vin, öl, drinkar eller alkoholfritt.

Per åt en Korean BBQ Pork Burger och jag och Lilly tog en charkbricka. Supergott allting!

Nu ska Lilly få några dagars välförtjänt vila innan det är dags för henne att börja på sitt sommarjobb som hovmästare på en av Visbys sommarrestauranger. Det är fördelen med att bo på Gotland som är en sommarort att våra ungdomar alltid kan få tag i ett bra sommarjobb om de visar framfötterna. Alla våra ungar har sommarjobbat från tidig ålder vilket jag tycker är bra på många olika sätt.

I morgon är jag ledig och jag har lite lösa planer för dagen. En träningsrunda med cykeln som start (den fjärde sen i söndags, hejja mig!) och sen ska jag njuta av solen. Det blir kanske strandpremiär för mig i morgon… vi får se vad jag känner för.

Ha en fin uppstart på helgen så hörs vi!

KRAM!

4 Comments

 • Monika

  Blir så sugen när jag ser charkbrickan och även att besöka Gotland o Visby. Sen måste jag säga att jag är djupt imponerad av din cykelkarriär. Hoppas du tycker det är lite härligt iallafall att susa fram.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Vad roligt att du blir sugen på att åka hit! Visby och Gotland är verkligen som att resa utomlands på något sätt. Tack så mycket för pepp vad gäller cyklingen. Det behövs kan jag säga. Jag är ju ingen träningsfantast men nu är jag på gång i alla fall! Kram //Tina

 • Mamma C

  Så kul att hon har ett sommarjobb, och kul att hon vill jobba. Det finns ju många ungdomar som tycker att de ska ha ledig hela sitt sommarlov.
  Heja dig så duktig du är. Tror nog du börjar gilla din cykel 😁.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Visst är det så… men våra ungar har liksom aldrig haft något val eftersom det finns så många möjligheter till jobb på sommaren här på Gotland. Det har så klart knorrats en del men de har tuggat i sig att de måste jobba. De har dock blivit lyckliga när stålarna väl tickat in och det har sporrat dem. Ja men jag tror banne mig också att jag börjar gilla den där cykeln haha. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *