Mina dagar

VI ÄR FRAMME NU…

Äntligen har vi kommit fram till Hamburg där vi nu har landat ner hos Ps syster och hennes familj. Vi startade ju upp i går eftermiddag, hämtade upp Philippa på Bromma och fastnade sen i en o-charmig bilkö. Det tog oss två timmar att ta oss till Södertälje vilket gjorde att vi landade in rätt sent i Malmö där bodde över natten. Men på Mello Yello på Lilla Torg fick vi trots den sena timmen beställa in lite god mat. Sen somnade vi gott på hotellrummet.
Efter frukost lämnade vi hotellet och graffitiväggen och körde vidare över bron ner till Rödby. På andra sidan i Puttgarden stannade vi till vid Pråmen och handlade upp oss lite inför vår altaninvigningsfest som vi planerar till sommaren. Inte för att jag tycker att det är så billigt där längre men några kronor sparade vi nog.

Nu har vi blivit bjudna på både fika och middag och har landat ner i soffan lite allmänt mosiga efter att ha varit på resande fot sen igår. Så roligt att vara här igen; det är ju ett par år sen senast. I morgon blir det en tripp in till City för lite shopping; det hör ju liksom till när man är här.
Hoppas att ni har en fin Kristi Himmelsfärdsdag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *