Allmänt

VI DRAR TILL FJÄLLEN…

I morgon packar vi ihop alla våra pinaler och åker norrut mot ett av våra favoritställen på jorden; Lindvallen/Sälen. Den här gången blir det som sagt inte med familjen eftersom vi har en annan resa på gång tillsammans framöver. Den kommer också att bli så mysig men visst känns det lite underligt att vi inte ska åka på fjällsemester i år eftersom vi brukar åka iväg tillsammans till Lindvallen varje år. Nu blir det istället en Sälenresa med vänner och i morgon kväll mellanlandar vi i Mora, precis som vi gjorde förra året.

Det finns några grejer som är så roliga utifrån barnens perspektiv kopplat till Sälen och våra skidresor dit; och då tänker jag på lillpojken och det lilla flickebarnet. När vi åkte till Sälen när Loa var liten och började förstå så sa han en gång när när vi kom fram; ” Men var är sälen någonstans?” Så klart att han bokstavligen såg framför sig att vi skulle åka iväg och träffa en säl. Det där tyckte han var underligt… En annan grej var i år då Jacob och Linda med barnen åkte upp till kompisar i Sälen några dagar på sportlovet för några skiddagar och när de kommer fram så frågar Majken ”Men var är farmor någonstans?” Hur gulligt? För barnen är det så förknippat att vi är där tillsammans. För ett par år sedan när Jacob, Linda och barnen kom hem efter vår Sälenresa så gick Majken runt i deras lägenhet och efter en stund så frågade hon ” Men var är alla?” Så fint ju…

Nu blir det en annan typ av skidresa. Det blir en resa med våra fina vänner. För ett år sedan blev vi hembjudna till Kristin och Patrik i Sälen under en helg och i år blir det en favorit i repris. På torsdag sammanstrålar vi igen för några dagars fjäll-liv tillsammans.

Vi ska åka skidor såklart…

… och gå på afterski på Sälenstugan Original. Förra året åkte vi en skotertur upp på fjället till Storfjällsgraven en kväll där vi åt en fantastisk middag. I år ska vi köra skoter själva ut på fjället.

Vi åt också lunch ute på deras mysiga altan. Jag vet att det kommer att bli precis lika roligt och härligt i år som vi hade det förra året.

Vi ses i Sälen hörreni och om jag inte hinner blogga de här dagarna så hittar ni mig på; Instagram @tiname_insta.

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *