Inredning

LJUSSTAKARNA HAR FLYTTAT TILL STOCKHOLM…

Inlägget innehåller en reklamlänk till HomeRoom.

Jag som trodde att jag skulle klara mig har nu varit lite däckad av en förkylning i några dagar. Jag har som tur är inte haft någon feber eller ont i halsen men det satte sig på stämbanden och jag har också lite hosta. Minns att jag hade något liknande i höstas. Då gick det över snabbt och det hoppas jag att det ska göra den här gången också.

Hur som helst så fick jag för mig att ta med våra stora ljusstakar från Gotland. De brukar stå på vårt köksbord men det är så opraktiskt att ha dem där när vi har middagsgäster för man kan inte se varandra så bra. Jag såg framför mig att de skulle passa bra på vårt sideboard i vardagsrummet här i vårt stockholmshem och jag tycker faktiskt att de funkar finfint här. Vad tycker ni?

Vi köpte dem i en butik på Gotland för några år sedan. Det var en outlet men HÄR finns andra som också är så himla snygga och där finns också massor av vackra ljusstakar och lyktor till bra pris. Jag gillar när ljusstakar har olika höjd.

Idag skulle vi egentligen har varit och umgåtts med lillkusinen men det gick ju inte nu när jag blev förkyld. Vi har haft otur varenda gång vi planerat att ses för någon av oss har blivit sjuk varje gång. Men Philippa tog tåget från Uppsala och umgicks med sin pappa på stan idag. De kom sen hem med fikabröd från Sweets by Camilla. Gott!

Nu ska jag jobba av ett par dagar och på onsdag åker vi upp till Mora och övernattar där innan vi kör sista etappen upp till Sälen. Jag ser fram emot några dagars fjäll-liv med vänner.

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *