VI HAR MYCKET ATT FIRA NU…

Posted on

Ja nu har vi mycket att fira! Igår smygstartade vi firandet litegrann för just den 16/4 är det vår bröllopsdag; och i år den 12:e i ordningen. Det blev ingen större baluns direkt… Vi var så sugna på att sitta ute i solen och vi lyckades få ett bord på en liten uteservering i Vasaparken så där blev jag kvar hela eftermiddagen. Det var visst en “viktig” fotbollsmatch på gång, ett derby, så Per gick hem men istället fick jag sällskap av alla barnen som kom och gick i omgångar. Jag bara satt där i solen och hade det gött. Efterlängtat!

Hela Stockholm var ute och njöt av solen men framåt 16-tiden började det kännas lite dragit så då kom Philippa och Lilly som varit på stan och shoppat och hämtade upp mig.

Jag fick en sån vacker bukett av Per igår! Tänk att vi varit gifta i 12 år… det känns på ett sätt som att det var alldeles nyss vi träffades men på ett annat sätt som att vi varit tillsammans hela livet. Jag älskar honom så mycket; min själsfrände som jag har så roligt tillsammans med. Ibland blir jag galen på honom men jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig ett liv utan Per. En sån som han växer inte på träd. Jag är så tacksam över att våra vägar korsats.

Ikväll firar vi lite till. För idag är det nämligen exakt 10 år sedan jag publicerade mitt första blogginlägg! Men det firandet tar vi i ett annat inlägg för nu har vi lite fullt upp här.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Per
  april 17, 2023

  Jag är så stolt över dig och vad du gjort med din blogg på dom inledande tio åren. Älskar dig ❤️!

  • tiname@live.se
   april 18, 2023

   Tack och tack för all support jag får av dig! Du är bäst… dito… älskar dig!!!

 • Mamma C
  april 18, 2023

  Stort grattis till er båda och grattis till dina 10 år med bloggen med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 18, 2023

   Tack Carin! Kram //Tina

Previous
NU STÄNGER VI DEN HÄR VINTERSÄSONGEN…