Familj

VI LOVADE ATT KOMMA MED VARM CHOKLAD…

I ett svagt ögonblick på julafton så lovade vi de små att vi skulle komma ner till Vasaparken på juldagen för att åka skridskor och dricka varm choklad. Jag är ingen stjärna på skridskor direkt så just det momentet hoppade jag över men varm choklad kunde jag så klart fixa.

Det är så härligt att de spolar upp isen i Vasaparken varje vinter och det är verkligen full aktivitet där både dagar och kvällar.

Det märks att lillpojken och det lilla flickebarnet har åkt mycket skridskor tillsammans med sin pappa som spelat hockey under uppväxten, och fortfarande spelar på hobbynivå, för de är jätteduktiga.

Paus med varm choklad och chokladmuffins.

Mot kvällen började det snöa igen. Mysigt!

Idag har vi varit ute på en långpromenad över till Kungsholmen men fy vad det blåste kallt när vi gick längs med Karlbergskanalen på kungsholmssidan. Gissa om det var skönt att få komma hem igen, tända en brasa i öppna spisen och krypa upp i soffan med en mugg te. I övrigt gör vi ingenting; vi bara latar oss. Vi läser, tittar på serier och filmer. I morgon börjar Per att jobba igen men jag har tagit ledigt. Drar ut på den här julen en dag till sen är det dags att ställa om inför nyår.

Ha en fortsatt fin annandag jul!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *