VI OMBESTÄMDE OSS…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, MQ Marqet, Mister Spex och MEDS.

Hej allesammans!

Tanken var ju att vi skulle ut i trädgården och fixa idag men vi var inte alls på hugget för det. Det blåste kallt och motivationen försvann så vi piffade till oss lite och åkte in till Visby istället för vi behövde handla mat så att vi klarar oss resten av helgen och fram till måndag kväll. Jag var mest med som sällskap i bilen eftersom bara en av oss kan gå in och handla och idag blev det Per som fixade våra ärenden.

Min tröja hittar ni HÄR och liknande ljusa byxor till ett pangpris finns HÄR. Snygga ljusa sneakers ordentligt nedsatta i pris HÄR och HÄR hittar du sneakers som Johanna Toftby har designat. Så fina! Snyggaste solbrillorna finns HÄR. Väska LV finns HÄR som Vintage.

Ja här hemma kommer det inte att hända så mycket mer idag. Per tittar på hockey och jag ska läsa lite. Jag fick ju en Storytel av Per i julklapp och alltså jag fattar inte hur jag kan ha lagt ut så mycket pengar på böcker tidigare. Vi har nu ett familjeabonnemang som ligger på 200 kr i månaden för oss båda och Storytel har alla nyheter och böcker som ligger på topplistorna; 500 000 titlar globalt. Jag har hittills inte saknat någon bok som jag velat läsa. Visst, jag kan sakna att fysiskt öppna en alldeles ny bok. Det är något visst med det men jag vande mig jättesnabbt och jag skulle aldrig lägga ner så mycket pengar på fysiska böcker igen. Det är då man i stället kan lägga pengarna på att unna sig snordyra väskor haha. Storytel har äntligen kommit i lager igen och HÄR hittar ni den.

Ha en fortsatt underbar lördag hörreni så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Jeanette
  maj 4, 2021

  Jag har funderat på en sån läsplatta, men vad är skillnaden mot att läsa på iPad?
  Tack för en trevlig blogg!

  • tiname@live.se
   maj 4, 2021

   Vad roligt att du gillar bloggen!!! Jag har lite dålig koll på det för jag har aldrig haft någon iPad men du kanske kan ladda ner exempelvis Storytel där och betala för ett abonnemang. Värt att kolla upp i alla fall. Kram //Tina

Previous
I HELGEN SKA VI SMIDA PLANER…