Allmänt

I HELGEN SKA VI SMIDA PLANER…

Hej Hej!

Ääääntligen fredag och nu väntar två sköna lediga dagar. Det ser ut att bli rätt hyfsat väder trots att det ska vara kyligt så planen är att få lite trädgårdsarbete gjort. Vi behöver kratta löv och ska smida lite planer för hur vi ska ha det på altanen i sommar. Vi hade ju hoppats på att få till vår lilla utbyggnad av altanen innan sommaren men det ser mörkt ut. Jag pratade med snickaren i veckan och han vill så gärna hjälpa oss men de har ju så himla mycket att stå i. Men det är ff öppet så om han får lite tid över så kommer han med kort varsel. Hoppas hoppas!

Jag pratade också med honom om vårt byte av tak som vi vill göra på vårt stora hus så att vi får samma plåttak som på ”Annexet” som ni ser skymta i bakgrunden och vi pratade även om att fixa kök och badrum till Annexet. Det kommer tidigast att ske under hösten men då har vi lite tid på oss att fixa bygglov för byte av tak (eller mindre fasadändring som det heter formellt) och fixa med de delar som handlar om att koppla upp oss mot det kommunala vattennätet. Ja, det är en hel del pyssel när man ska bygga och fixa och det är här är ett steg till mot vår målbild av hur vi vill ha det här på vårt älskade landställe.

Men nu är det fredag och vi planar ut här hemma. Sååå skönt med helg!

P.S I morse fick Vendela bekräftat att det är C19 hon har. Krya Krya älskade unge!

KRAM!

4 Comments

 • Ulrica

  Krya på dig, Vendela och hoppas att du får den lindrigaste formen av Covid ❤️
  Ni andra.. ha det så himla mysigt med alla planer!! Här smids det också planer och mannen säger NEJ med stora bokstäver.. uterummet ska bli klart först säger han, sen växthuset och SEN kan jag få planera nästa roliga saker.. tillåt mig vara sur en stund innan förnuftet tar över :-). Men jag smider på i hemlighet *fniss*.
  Ha en toppenlördag, vännen!
  KRAMAR

  • tiname@live.se

   Vendela hälsar tack så mycket <3 Hon har inte haft feber nu på ett par dagar men har fortfarande ont i halsen. Vi håller tummarna hårt för att det vänder för henne nu. Haha, jag känner igen det där. Jag smider massor av planer som jag helst vill ska genomföras genast och samtidigt. Tur att det finns någon som bromsar mig ibland. Ha en fortsatt fin lördag fina du! Kram //Tina

 • E

  Aj då vilken osis för V. ✊️ För att det blir milda symtom. Vad duktiga ni är med planering för framtiden.

  • tiname@live.se

   Ja, verkligen, så typiskt när hon klarat sig i helt år. Men vi håller tummarna för att hon kryar på sig snabbt. Jag har svart bälte i planer haha. Älskar det. Så roligt att ha något att drömma om. Ha en fortsatt fin lördag! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *