Mode

VI PASSADE PÅ ATT TANKA ENERGI VID HAVET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Ellos, KappAhl och Bubbleroom.

Hej gott folk!

I söndags var det så skönt väder så vi passade på att ta den långa vägen genom skogen ner till stranden för att tanka på med så mycket havsluft som vi bara kunde. Det känns bra att ha med sig nu när vi är tillbaka här i storstan. Den här skogen älskar jag verkligen och man kan gå genom den hela vägen bort till Gnisvärd. Den är så mysig, grön och lummig tills skillnad mot skogen som ligger österut bakom området där vi bor. Det är förvisso rätt grönt och lummigt där också men det är kusligt där på något konstigt sätt. Jag är ju lite känslig för såna där vibbar. Där går jag bara om Per är med.

Lite windy men så underbart skönt!

Jag har fått flera frågor om min tröja. Den köpte jag förra året på H&M så den finns tyvärr inte kvar men det finns många i liknande stil och en stickad tröja till en plisserad kjol är ju så snyggt. HÄR finns en liknande. HÄR finns en annan, förvisso i en annan färg men så himla snygg. Den ska jag definitivt kolla upp. HÄR finns en liknande som min men med v-ringning. Den HÄR påminner också om min tröja. Kolla in priset…

HÄR hittar ni en svart plisserad kjol. Och den HÄR då… så himla fin! HÄR har ni en tredje variant.

Jag är så glad över att jag kan få dela det här med min Per och jag är också så glad över att vi spontanköpte vårt fritidshus för snart 10 år sedan. Ett impulsköp som visade sig bli rena rama lyckokastet. Just där och då sa vi nog mest till varandra; ”vad tusan har vi nu gjort”. Vi hade bestämt från början att vi skulle inte under några omständigheter köpa något hus tillsammans. Vi är båda lägenhetsmänniskor, ingen av oss är händig och att anlita hantverkare till allt är dyrt. Helt plötsligt hade vi köpt på oss två hus ips vips. Men Ibland måste man våga kasta sig ut och våga. För det mesta blir det ju bra och det blev det för oss. Nu är det ena huset sålt men vårt fritidshus i Tofta, det säljer vi inte i första taget.

Ikväll blir det lite vardagslyx. Efter jobbet ska jag gå bort till Kelly på nagelsalongen och fixa både händer och fötter. Välbehövligt, framförallt för fötterna. I veckan ska jag också kolla upp min syn. Det var hur många år sen som helst jag gjorde det och det är verkligen dags. Kanske ett par nya bågar också… jag har haft mina typ i 15 år och bara bytt ut glasen. De kommer från Gucci och de har varit värda varenda krona. Jag älskar dem fortfarande…

Bågarna jag har nu är lite brunmelerade men jag kanske ska slå till med ett par svarta bågar den här gången, eller ett par transparenta, eller ett par åttakantiga som är så populärt nu. Hmm… visst är det svårt när man ska välja bågar?

Mina byxor är ett par favoriter och de är ett par riktiga klassiker som alltid brukar finnas i butiken. Jag har samlat på mig byxor i den här modellen i flera olika färger, allt från beige, marinblå, svarta och rosa. Just nu är färgen beige slut men det finns några kvar i andra färger HÄR. En svart linneskjorta som jag har på mig på just den här bilden verkar vara knepigt att få tag på nu men den HÄR är så prisvärd. Ett riktigt bra alternativ!

Det var lite tips från mig så här på en tisdag.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

 • Lena - gott för själen

  Haha, ibland känns ett hus bara rätt så då måste man impulsköpa det! Haha! Skönt att det blev bra.

  Jag har ju liknande glasögonbågar som du. Älskar dem också. Får se om jag behåller dem vid nästa uppgradering av glas.

  Kram Lena

 • Maria Wiker

  Visst måste man våga! Vågar man inget så vinner man inget! Vi trodde inte heller att vi skulle köpa vårt hus på Smögen, ”så snabbt”. Just då hade vi nog tänkt att vi skulle köpa en tomt först, för att bygga året därpå eller så… men så dök det perfekta huset plötsligt upp och vi blev helt sålda på husvisningen och därmed hade vi varit med och dragit igång en budgivning och även om huset blev ca en halv miljon dyrare än utgångspris så har det varit värt varenda krona för oss!
  Jag har faktiskt testat synen idag, och valt att byta ut en av bågarna. Jag har abonnemang, då ingår lite sånt varje år. Mina favoritbågar liknar dina lite, kanske lite mindre och aningen rundare. Förstår att du gillar dem, de klär dig! =)
  Kram/Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *