Allmänt

VI TÄNDE ETT LJUS FÖR VÅRA NÄRA OCH KÄRA…

Igår, sen eftermiddag, gick vi en promenad bort till Norra Begravningsplatsen och tände ett ljus för min pappa och Pers föräldrar som inte finns med oss längre. Det var första gången som jag tände ljus för min pappa på Alla Helgons Dag och det var tungt, sorgligt och väldigt konstigt. Det har snart gått ett år sedan han somnade in och det här året har gått både snabbt och sakta på något konstigt sätt. Men det känns fortfarande väldigt färskt och det räcker att jag hör en låt eller något annat som som påminner om honom så kommer tårarna.

Norra Begravningsplatsen ligger precis norr om Karolinska Universitetssjukhuset. Det är en av Sveriges största begravningsplatser och den är så mäktig och vacker. Vi brukar ta en sväng in här när vi exempelvis tagit en promenad i Hagaparken och trots att den ligger precis bredvid E:4an så är det alldeles tyst och stilla här inne.

De hade gjort det så mysigt med eldstäder lite här och där och vi gick en liten sväng runt kyrkogården efter att vi tänt vårt ljus. Många kända personer är begravda just här och August Strindberg är bara en av dem.

Idag har jag varit nere i City en snabb sväng för att lämna tillbaka lite grejer men nog tusan hade jag med mig en kasse med nya grejer när jag vände hemåt. Som sagt… det här hemmet behöver mycket kärlek nu och till mitt försvar så har vi inte gjort just något sedan vi flyttade in här för 6,5 år sedan. Det var på tiden!

Nu ska jag börja med kvällens middag. Jag har lovat min man att trolla fram en lasagne så det är bäst att jag sätter igång. Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *