Allmänt,  Inredning

JAG HAR FIXAT OCH DONAT LITE… OCH NÄR DET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Mio.

Äntligen har min lust för att fixa och dona kommit tillbaka. Under pandemin så bodde vi mest på Gotland och vår lägenhet här i Stockholm blev mer en övernattningslägenhet för hela familjen när vi hade något att fixa i Stockholm. Det fanns ingen lust alls att göra något här men nu har det kommit till mig; det känns plötsligt kul att uppdatera lite här hemma igen. Den här lägenheten behöver verkligen lite kärlek och vi har börjat så smått med vardagsrummet.

Färgerna i rummet har gått i grått och beige men nu behövdes hela rummet piggas upp med ytterligare en färg och då föll valet på att blanda in lite bruna toner. Tänk mullvad… ips vips fick rummet lite liv. Några sittpuffar fick flytta in. De finns HÄR, och priset just nu skojar man inte bort. Vi köpte även den HÄR som står på andra sidan i vardagsrummet. 70% rabatt just nu. Det finns alltid plats för sittpuffar! Bra att ha när man är många och perfekt att gömma undan grejer i.

Jag har flyttat runt lite grejer på väggarna och det som är kvar att fixa i den här delen av vardagsrummet är en ny blomkruka i fönstret och nya matchande gardiner. Ett elementskydd finns också på önskelistan.

Vår Makramé har åkt upp och ner och bytt plats flera gånger. Men jag gillar den och nu får den hänga över den stora krukan.

Lampan kommer från HM Home, den dansande donnan har en kompis från Gotland (Jenny Lennhammar) gjort och ljusstaken kommer från Visby Glasblåseri. Den är gjord av återvunnet glas/glasspill från Visbys krogar.

Mattan köpte vi HÄR med 30% rabatt och jag är så sjukt nöjd med färgen! Filten finns på HM Home. Kudde från Afroart.

Ikväll skulle vi egentligen ha umgåtts med fina vänner här hemma men Per fick en släng av magsjuka igår kväll så vi fick tyvärr ställa in. Nu mår han mycket bättre men det är inte läge att umgås med andra. Jag håller tummarna för att jag klarar mig. Jag fick med honom ut under eftermiddagen för att få en nypa luft och vi promenerade bort till Norra begravningsplatsen och tände ljus för min pappa och Pers föräldrar. Så fint och stämningsfullt.

Nu ligger han här i soffan och tar igen sig. Så istället för en mysig kväll med vänner så blir det ”Så Mycket Bättre” och en lugn hemmakväll. Nya tag i morgon!

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

4 Comments

  • Mamma C

    Mattan var väldigt snygg och kul att piffa till det lite hemma.
    Här blev det också sjukstuga så våra gäster som skulle komma. Får komma en annan gång.
    Ha en bra söndag.
    Kram Carin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *