Mina dagar

VI TOG TÅGET TILL NICE…

I går morse tog vi tåget till Nice och det var betydligt enklare att ta sig dit än till Juan les Pins ha ha… Lätt som en plätt att köpa biljetter och lika lätt att hitta rätt spår även om det inte direkt var skyltat precis. Spår 1 skulle vi till men det enda som stod var U och A och det är ju inte direkt så att det står på tåget vart det ska heller… France i ett nötskal :-). Det jag har lärt mig av den här resan är att det är klokt att läsa på lite om man vill spara tid och inte vimsa omkring.

Hur som helst så startade vi upp dagen med champagnefrukost och strosade sen längs med Promenades des Anglais och kollade avslutningsvis in shoppinggatorna. Nice är fint och vackert men det kändes bra att åka tillbaka till lilla Antibes igen när vi kände oss klara.

Nu har vi landat in här hemma i Stockholm igen och vi konstaterar båda två att vi kände oss inte alls redo för att åka hem. Det kändes som att vi avbröt allt ips vips och vi inser att vi åtminstone skulle ha behövt minst ett dygn till på detta härliga ställe för att känna att vi i alla fall upplevt det allra viktigaste.
Au revoir France!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *