VILKEN BLÅSNING…

Inlägget innehåller reklamlänkar till KappAhl.

Idag klädde vi på oss ordentligt och promenerade ner till Stadshuset. Det var skitkallt rent ut sagt och det bet ordentligt i kinderna. Tanken var att vi skulle kolla in en utställning om hur det gick till när Stadshuset byggdes för 100 år sedan men vilken blåsning. Vi hade ju inte läst på ordentligt för utställningen var ju inte i själva Stadshuset utan på Stadsmuseet. Haha, typiskt oss men vi var tydligen inte ensamma om att ta fel. Vi kom av oss lite och valde i stället att promenera längs med kanalen och över Kungsholmen hem i stället.

Det var så vackert ute idag med frostiga träd överallt. Men på vissa håll såg vi träd som börjar knoppas så nu är det väl bara att ta fram asken med allergipiller igen. Ett litet första vårtecken i alla fall.

Nu väntar sista hela veckan i januari och det ska bli skönt att få lägga den månaden bakom mig. Men först ska en 30-åring firas i helgen som kommer och jag har också ett roligt event med jobbet att se fram emot så den här veckan kommer nog att susa iväg i full fart skulle jag tro.

Nu ska jag se det tredje avsnittet av “Händelser vid vatten” på SVT Play. Serien är baserad på Kerstin Ekmans roman med samma namn. Boken var bra men filmatiseringen är ännu bättre tycker jag. Ett tips om ni inte redan har koll på den här serien.

Ett annat tips är den här stickade klänningen som jag hade på mig idag. Så himla skön. HÄR hittar ni den. HÄR är en annan som gärna skulle få flytta hem till mig.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  januari 23, 2023

  Ibland är man lite snabb att kolla upp saker och ting. Har också råkat ut för detta. Att man tror att en sak är på ett ställe, för man inte läst allt ordentligt.
  Vi ser också på den serien och jag tycker den är riktigt bra.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 24, 2023

   Typiskt mig verkligen… är alltid lite för snabb när jag ska kolla upp grejer. Kram //Tina

Previous
EN FAVORIT I REPRIS… NÄR MAN FÅR EN BESTÄLLNING ATT TA MED TILL GOTLAND…