EN FAVORIT I REPRIS… NÄR MAN FÅR EN BESTÄLLNING ATT TA MED TILL GOTLAND…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Homeroom och Ellos.

Idag blev det en favorit i repris. Under hösten hittade vi ett litet mysigt krukmakeri i Skå på Färingsö där vi köpte sex vackra kaffemuggar som vi fullkomligt förälskade oss i. Det gjorde våra vänner från Gotland också. De var här på middag innan jul och tyckte också så mycket om våra muggar så vi sa då att vi kunde ta en tur dit vid tillfälle och köpa några till dem. Sagt och gjort… idag tog vi bilen förbi Drottningholm och körde ut till Form från Skå för att göra ett litet inköp.

Om man kör ut till Färingsö och kör förbi macken på vänster sida så är infarten till verkstan/butiken strax efter på höger sida. Det är lätt att hitta.

Här kan man slå sig ner om man vill landa ner i vad man vill ha.

Jag älskar Evas grejer. Jag är sugen på att köpa fat till våra muggar. De kan man ha antingen som just fat under muggen men man kan också servera något litet på dem till fikat. De är perfekta till servering av exempelvis tryffel eller chokladbollar. Nu fanns det inte några i de färgerna som vi skulle vilja ha men när hon fixat några nya så lovade hon att höra av sig.

Om ni inte har möjlighet att ta er till Form från Skå så finns det så många liknande fina muggar HÄR och HÄR.

Dessa muggar valde vi ut till våra vänner. Muggarna tar vi med över till Gotland när vi åker till dit i början på februari då vi har bokat in en resa. Kostnaden för den resan är ingen rolig historia även om vi bokade tidigt för att det är billigare ju tidigare man bokar. 2.800 kr betalar vi för resan över och då har vi ändå köpt ett rabattkort som ger oss 25% rabatt på våra resor och valt avgångar som inte är de mest attraktiva. Hade vi bokat idag hade samma resa kostat oss 3.500 kr. Rabattkortet kostar 700 kr/person och det tjänar man snabbt in om man åker några gånger per år. Eftersom kostnaden har ökat med 50% om man jämför med vad det kostade för ett år sedan så är nu våra spontanresor hem till ön med färjan ett minne blott.

Jag har inte varit på Gotland sedan i början på oktober så det ska bli supermysig att få komma dit igen. Vår snickare ska fixa till det sista vad gäller minirenoveringen av vårt kök och det ska bli så spännande att få styra upp det. Tills vi kommer ner har han förhoppningsvis varit där och kollat upp förutsättningarna för det vi önskar att göra.

Men ännu har vi en del mysiga grejer att se fram emot här i Stockholm innan det är dags att åka över till ön.

Ha en fortsatt fin lördag. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  januari 22, 2023

  Mycket snygga koppar och ett vackert mönster på dem.
  Inte klokt så dyrt det har blivit med båten över till ö:n.
  Ha en fin och bra söndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 22, 2023

   Visst är de fina! Verkligen helt galet dyrt att ta sig till ön just nu. Tack och tack detsamma 🙂 Kram //Tina

Previous
STUNDER AV LYCKA…