VILL DU BO MED DEN HÄR UTSIKTEN…

Hej hej!

Från sol och värme kastar vi oss tillbaka till Lofsdalen där jag var med fina vänner för drygt en vecka sedan. Tvära kast, men båda världarna med sina kontraster är ju så härliga. Jag älskar det!

En utav dagarna tog Helena med oss upp till ett område på Höglandet med nyproducerade bostadsrätter som är till salu. Ja ni ser ju ovan vilken utsikt man får.

Bostadsrätterna finns i olika storlekar och inredningen är ju ren magi. Nina Wenker heter stjärnan bakom inredningen och man kan köpa bostadsrätterna helt inredda och klara… och ja tack skulle jag säga till det. Alltså… hur snyggt har inte Nina fått till det med färgval och detaljer. Grymt!

I husen har man nyttjat alla utrymmen och prång till myshörnor med soffor i olika varianter

… och likaså vad gäller sovrum och sängplatser. Det finns inte en vrå som inte är nyttjad till max.

Så här såg det ut när vi var där men jag har inte svårt att se framför mig hur det kommer att se ut när alla detaljer är klara och när vädret är klart. Förstår ni hur magsik utsikten här är när det inte är mjölkigt och disigt; när man kan se sjön där nere, och när man kan se Idre där borta och ända över till Norge? Hade inte vi haft Gotland, ja då vete tusan… om inte annat för att fä hänga med Helena och hennes crew här uppe.

Vill du veta mer om bostadsrätterna jag visat så kontakta trevliga Malin på Lofsdalens Fastighetsbyrå HÄR. Du kan också hitta mer information på Brf Höglandets egna hemsida HÄR.

Nästa sista dagen här i El Gouna… och nu ska vi njuta så mycket som vi bara kan av sol och värme innan det är dags att vända hemåt igen. Sen väntar några veckors vardag innan vi laddar om för fjällen och skidåkning med alla barnen. Visst är det härligt med kontraster?

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Nina Wenker
  februari 16, 2020

  Tack snälla för de fina orden. Det är fantastiska hus och läget är helt oslagbart, roligt att ni tyckte om dem! 🤗 mvh Nina

  • tiname@live.se
   februari 16, 2020

   Det var det lilla. Det var du värd! Otroligt fint och smakfullt du fått till det :-). Kram //Tina

Previous
LA DOLCE VITA…