WINDY PÅ BEACHEN IDAG…

Hej Hej!

Hur har ni det i stormen? Jag tror minsann att vi har känt av den ända hit till El Gouna idag faktiskt. Det har blåst på ordentligt idag men det har varit så varmt så det var välkommet med lite vind. Vi håller ju mest till på vår altan vid vår pool och grannarna vi fick häromdagen, de försvann lika fort som de kom så vi har haft poolen helt för oss själva sen dess. Som ni förstår så lämnar vi inte den i första taget.

Men idag när vi solat och badat klart för dagen så gick vi runt hörnet ner till havet och jösses vad det tog i. Det var ett paradis för kitesurfarna kan jag säga. Och de var måååånga.

Det kom också ett gäng ryttare längs med havet och det är en av aktiviteterna man kan göra här i El Gouna om man nu inte vill kitesurfa, åka trampbåt, snorkla, dyka eller vad man nu kan tänkas vilja hitta på. Jag kommer att återkomma framöver med ett inlägg om själva hotellet och allt vad man kan göra och se i detta spännande land.

Ja, nu börjar den här resan lida mot sitt slut. I morgon, sen eftermiddag, åker vi till flygplatsen för att åka hem men som jag tror jag nämnt tidigare så får vi behålla vårt rum tills vi åker. Det blir en extra soldag här för oss och det tackar man ju inte nej till. Sen får vi tugga i oss att vi kommer hem mitt i natten men det får det vara värt när vi nu har fått haft en sån himla skön och avkopplande semester.

Ha nu en fin avslutning på helgen. Vi ska nu dressa om till middagen. Jag ska berätta om middagsupplägget också vid tillfälle.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Inger
  februari 16, 2020

  Vilken härlig avkopplande semester ni haft. Det är väl det som är meningen när man är ledig. Jättesnygg baddräkt du har med den supersnygga vita kaftanen över. Ha nu en bra sista kväll. Kraaam Inger

  • tiname@live.se
   februari 17, 2020

   Ja verkligen. Ren avkoppling! Åhhh tack för de fina orden, det är ett linne och ett par shorts som gömmer sig där under kaftanen :-). Kram //Tina

Previous
VILL DU BO MED DEN HÄR UTSIKTEN…