VINTER I VASASTAN…

Hej på er alla!

Fredagskvällen är här och det är så skönt! Vissa veckor längtar man mer efter fredagen än andra och den här veckan är en sådan. Det har varit tight, det har varit mycket och det har varit mycket nytt för mig att sätta mig in i jobbmässigt. Det är fullt där uppe i knoppen nu så det var tur att helgen kom.

När jag till slut kunde stänga den här veckan så gick vi ut i Stockholms vackra vinterlandskap. Det är så sällan man får uppleva ordentligt med snö här inne i stan men det har nog kommit ungefär en decimeter nu det senaste dygnet skulle jag tro. Mysigt ändå när det är som det är precis just nu, vitt och fint. Mindre mysigt när snön blir grå och dassig.

Vi gick några kvarter bort till Erikssons köttbod och köpte varsin fin köttbit som vi alldeles strax ska laga till. Vi har också tagit fram en fin flaska rött från vinkylen som vi tror kan passa till så det blir en skön och lugn fredagskväll helt enkelt.

I morgon mot kvällen blir det full fart här hemma. Barnen trillar in på middag och just dessa middagar är ju det bästa jag vet. Det är ju bara vi som ses inomhus numer och nu var det ett bra tag sen sist. Längtar!

Ha nu en riktigt skön fredagskväll så hörs vi säkert i morgon.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN SVÄNG ÖVER TILL DEN ANDRA SIDAN…