Allmänt

EN SVÄNG ÖVER TILL DEN ANDRA SIDAN…

Hello!

Idag var det dags för en av de där besiktningarna igen. Den här gången mammografi. Jag tycker det är så bra och viktigt att gå på dessa kontroller och undersökningen i sig är inget att orda om men jag tycker att väntan på svaret bara blir mer och mer jobbigt för varje gång. Jag tillhör S:t Görans sjukhus numer så jag gick över till den andra sidan, det vill säga till Kungsholmen och det var väldigt vackert över Karlbergssjön idag trots det murriga vädret.

I övrigt så har det inte hänt något speciellt idag förutom en massa jobb så nu är jag riktigt trött faktiskt. Jag ska se en dokumentär om Förintelsen för det är ju Förintelsens minnesdag idag och sen blir det marsch i säng.

Hoppas att jag är piggare i morgon för då ska jag på en digital AW med mina kollegor. Det var så trevligt senast så det ser jag jättemycket fram emot.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *