WINGSURF I GNISVÄRD…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lindex.

Idag var det dags för Per att kvittera ut en av sina 50-årspresenter; några timmar med en instruktör där han fick lära sig att wingsurfa. En present som han fick utav våra ungar. Johannes gjorde honom sällskap och vid lunchtid idag så mötte vi upp Niklas vid Lilo Surfcafé i Gnisvärd.

Wingsurf är en variant av windsurf och kitesurf. Man utgår från en supbräda och adderar ett segel; sen är det bara att bege sig iväg.

Lilos ligger ovanför stranden i Gnisvärd. Här kan man äta goda mackor, bo över i stugor och bada i pool.

Jag hittade en supermysig strandklänning/kaftan i frotté på Lilos och det känns som att jag är en i surf-familjen nu.

HÄR hittar ni sköna plagg i frotté som har varit så poppis i sommar. Jag tror att frottémodet kommer att explodera ytterligare nästa sommar.

Förberedelser…

… och sen var det dags.

Det var inte helt enkelt för det blåste lite för lite men de gjorde det bra och körde på i ett par timmar.

Efter surfen åt vi lunch på stranden.

Majken badade med gammelmormor.

På vägen till strandstugan blev det ett dopp i Gnisvärds hamn.

Så mysigt att landa in här hela gänget.

Lillpojken…

… och en lillasyster som behövde lufta sin fot ha ha…

Vid stugan blev vi bjudna på charkisar och passande dryck till det.

En riktigt bra dag och Per var sjukt nöjd med sin present. Vilka fina ungar vi har. Jag älskar dem så mycket!!!

Nu är det dags för Per att börja jobba och jag har en ledig dag kvar innan det är dags för mig att smyga igång så smått. Många är fortfarande på semester så om det inte händer något akut så bör det vara någorlunda lugnt i veckan som kommer. Jag hoppas på en skön mjukstart på den här hösten.

Än så länge känns det som sommar här på Gotland men jag vet att när som helst så kommer den där känslan av vemod att komma över mig. Ni vet skiftet där sommaren övergår till sensommar. Den övergången är lite jobbig men när jag väl är över så kommer jag rätt snabbt in i ett höstmood; ett mood som jag gillar. Hösten på Gotland är magisk och september/oktober är en av de bästa här på ön.

Men än så länge så tar jag tillvara på de sommardagar som kommer till mig så mycket jag bara kan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 1, 2022

  Vilken kul och fin present han fick av barnen. Men det måste vara skitsvårt att hålla i ett segel och samtidigt ha balansen på brädan 😬😮.
  Vet precis vilken känsla du menar från sommar till höst, när det vänder. Men den finns inte längre sedan vi flyttade till Spanien.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 5, 2022

   Verkligen en härlig present och ja… det var tydligen jättesvårt! Den där vemodskänslan är lite tuff men som tur är så går den över snabbt. Ha en fin helg! Kram //Tina

Previous
FIRANDE AV EN FIN VÄN OCH KÄNSLAN AV “SLIPPING TROUGH MY FINGERS”…