FIRANDE AV EN FIN VÄN OCH KÄNSLAN AV “SLIPPING TROUGH MY FINGERS”…

Posted on

Efter en lugn och skön gårdag här hemma på altanen så fick vi äntligen fira en av våra vänner som fyllt 50 för många månader sedan. Det har inte varit lätt att få ihop allas kalendrar men skam den som ger sig så till slut blev det av. Vi möttes upp hemma hos vänner på en fördrink innan vi gick ner till Tofta Beach House…

… där vi bjöd fina Annelie på middag.

En mysig stund på altanen…

… innan vi gick den lilla biten ner till resturangen.

Härliga vänner!!!

God mat med fantastisk utsikt som vanligt.

Solnedgångarna här skojar man inte bort…

Just nu är känslan av “slipping trough my fingers” väldigt påtaglig. Den här svängen har vi hittills varit här på Gotland i två månader och idag har vi bokat resan hem till Stockholm. Den här sommaren kändes så oändligt lång när vi kom hit till ön men idag insåg jag att vi bara kommer att vara här två veckor till. På måndag börjar Per att jobba. Jag är ledig även på måndag men startar upp på tisdag vilket känns helt främmande. Vi har haft en jättehärlig semester med en härlig blandning av aktiviteter och lata dagar men allt har passerat i en rasande fart. Alldeles för fort, precis som jag alltid känner.

Förvisso älskar jag Stockholm i augusti. Då öppnar allting upp där igen men jag känner mig inte redo för storstadslivet än. Men jag har ännu ett par veckor på mig att ställa om och när jag väl kommer dit så vet jag att jag kommer att älska mitt stockholmsliv. Vi har en del inplanerat även där nu i augusti som vi ser jättemycket fram emot.

Ha en fortsatt härlig sommar! För även om semestern börjar lida mot sitt slut så pågår ju ännu sommaren för fullt.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juli 30, 2022

  Inte klokt vad tiden går fort när man har roligt 😉. Nu är det bara att njuta totalt de sista två veckorna.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 5, 2022

   Eller hur! Kram //Tina

Previous
ICEBAR I TOFTA…