WORK WORK… OCH MYS MED DE SMÅ…

Jösses vad jag uppskattar min arbetsmiljö!!! Att få jobba på en flygplats är det absolut härligaste i mina ögon. Jag kan faktiskt inte tänka mig någon finare plats än att få tillbringa mina arbetsdagar här. Att få strosa genom Sky City på morgnarna och möta alla glada människor som antingen är förväntansfulla och på väg någonstans eller resenärer som är nöjda och glada eftersom de precis kommit tillbaka från en resa… det är oslagbart.

Nu är jag ju inte här varje dag eftersom jag jobbar en del hemifrån men det får mig att uppskatta Arlanda så mycket mer när jag väl är där… precis som idag.

Det har varit fullt upp i veckan kan jag säga. Jobb, fix och igår hämtade vi de små på skolan och förskolan. Vi hade lovat dem att vi skulle gå på en önskerunda eftersom lillpojken har fyllt år och det lilla flickebarnet ännu ska, och så fick det bli.

Vi tog tunnelbanan ner till Drottninggatan…

Och första stoppet blev Buttericks.

Jag trodde aldrig vi skulle komma därifrån för det skulle provas dräkter och masker, och alla våningar skulle granskas.

Vi tog en glasspaus i Gallerian innan vi gick till World of Toys. Det tog ju också sin lilla tid så när det var dags att åka hem till oss och laga pankisar så var klockan jääääättemycket. När vi klev in genom vår port så var Majken tydlig med att hon inte ville att mamma och pappa skulle komma. Hon ville stanna hos oss. Finaste Majken!!!

Till slut kom ändå deras päron och hämtade upp och då var det två trötta men nöjda barn som kramades hej då. Vilken förmån det är att få ha dem så nära!

I morgon är det fredag och då ska jag hinna med ett frissabesök. Alltså mitt hår har helt spårat ur efter en sommaren. Mitt hår behöver verkligen en massa kärlek nu så det får bli ett omtag tänker jag. Jag vill ju vara fin till helgen för då väntar roligheter igen.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 26, 2022

  Vilken mysig eftermiddag/kväll med barnbarnen.
  Jag längtar nu att få krama om våra snart igen. Inte långt kvar innan vi landar på din arbetsplats och åker mot Norrköping.
  Ha en bra fredag och ett bra frissabesök.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 26, 2022

   Åhhh jag förstår dig verkligen! Så härligt att ni snart ska få krama på era små igen. Det finns inget bättre <3. Var faktiskt införbi Norrköping en sväng i helgen som gick när vi körde hem från Vadstena. Älskar den stan!!! Ha en fin helg! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN BLIR BORTSKÄMD HOS VÄNNER I VADSTENA…