Allmänt

SENSOMMAR I VASASTAN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Gina Tricot.

Nu kramar vi ur det sista av den här sommaren, eller hur? Augusti har ju verkligen bjudit på ett fantastiskt väder men på söndag är det roliga slut för då ska det visst bli mulet, kallt och kanske kommer det att komma en regnskur också. Men i morgon ska det ännu vara varmt så vi ska maxa den dagen så mycket det bara går. Det ska nog inte bli särskilt svårt för vi ska ut på en skärgårdskryssning i morgon och fira en 50-åring.

Idag rundade jag av jobbmässigt lite tidigare och gick runt hörnet till min frissa för att rädda upp min kalufs som tagit så mycket stryk i sommar. Så skönt att få sjunka ner i stolen och bli omhändertagen. Jag sladdade hemförbi och blev serverad ett glas rosé i solen på balkongen innan jag fortsatte kvällen i flärdens tecken och gick bort till salongen där jag brukar fixa mina naglar. Idag var det fötternas tur.

Min ”pennkjol” som jag köpte igår har redan blivit en favorit. Den finns HÄR. Toppen kommer från Gina Tricot men har många år på nacken nu. HÄR finns en variant som är så förbaskat snygg. Fint ihop om man ska gå på fest tänker jag. Sandaletterna är nedsatta i pris nu och de hittar ni HÄR.

Tänk att murgrönan jag planterade i lådan i maj har klarat sig över sommaren. Det är väl inte för intet som den är Gotlands landskapsblomma. Ett tåligt släkte haha…

Älskar augustikvällarna på vår balkong. Inte för att vi sitter där särskilt ofta men när vi väl gör det så är det så härligt att sitta där och höra alla ljud från innergårdarna.

Kom precis på att vi verkligen har superotur med våra hantverkare. För något år sedan så hade vi en snickare här hemma som fixade lite smågrejer i vår hall och sen skulle han bygga en loungesoffa till oss här på balkongen. När dagen D kom och vi väntade på honom här hemma så dök han aldrig upp. Han gick helt enkelt upp i rök; han svarade inte i telefon eller på sms och vi har inte hört av honom sedan dess. Skumt! Han tog inte heller betalt för det jobb han redan gjort så det var ju alltid något. Därefter kom pandemin och sen blev det aldrig något mer fixat på balkongen. Ska ta nya tag till nästa år tänker jag.

Ha en fortsatt fin fredagskväll så hörs vi!

KRAM!

4 Comments

 • Mamma C

  Mycket fin outfit som sitter på en nyfrissad och snygg kvinna.
  Såg i morse på godmorgontv:n att vädret vänder nu i Sverige. Regn och lägre temperaturer, så någon högsommarvärme får vi inte uppleva när vi kommer hem.
  Ha en härlig dag i skärgården idag.
  Och ni verkar verkligen ha maximal otur med hantverkare.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Tack vad fin du är Carin <3. Ja nu är det slut på det roliga verkar det som men september brukar ändå vara fin så ni kommer säkert att få fina dagar vädermässigt när ni kommer hem hit till Sverige. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *