Inredning

1:A ADVENT I VISBY…

Hej hallå!

Det börjar dra ihop sig mot advent och jag tänkte att vi skulle kika lite på hur det såg ut till advent i vårt hus i Visby. Ni är säkert en del som inte var med vid den tiden så vi gör en liten tillbakablick.

Jag kan sakna vårt kök och vår matplats som vi hade då. Jag gillar bistrostilen med kaklade väggar, platsbyggda soffor, plåt och glas i en kombo. Här har vi haft så mycket mysigt familjehäng under åren och om jag får som jag vill så kommer vårt kök i fritidshuset på Gotland få en liknande stil när det blir dags att renovera där.

Den här flaskorna har fått följa med till Stockholm och jag har ännu inte hittat någon adventsljusstake som jag gillar bättre så jag kör på samma. Men jag byter ut det gröna till olika varianter varje år.

Amaryllis och hyacinter är också stående inslag och vi brukar alltid hämta grön mossa från vår tomt på landet. Så blir det tyvärr inte i år.

Vita julstjärnor brukar också få flytta in.

I veckan är det dags att förbereda inför årets 1:a advent och det är alltid lika svettigt innan man hittar alla grejer. Tänk att man aldrig kan komma ihåg vart man gör av allting när man plockar undan efter jul…

Men nu ska jag fortsätta röjandet här. Jag har ju tagit ut allt från vår klädkammare och sorterat och slängt en massa skräp men jag har det tråkigaste kvar… sortera alla strumpor. Finns det något värre?

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *