Allmänt

Äntligen har vi landat in här på Gotland för att stanna över sommaren efter allt resande fram och tillbaka. Fåglarna kvittrar och koltrastmamman som byggt bo in min cykelkorg (som gjorde att jag senast var på ön var tvungen att gå överallt) har kläckt sina ägg och flugit ut med sina ungar. I morgon är det midsommarafton och då firar vi precis på samma sätt som vi gjort i alla år.

Feeling good!!!

De flesta av våra växter har faktiskt överlevt vintern. Olivträdet har fått övervintra i min mammas uterum men resten har stått kvar ute. Vi behöver göra lite kompletteringar vad gäller kryddor och växter men det får bli i nästa vecka.

Nu har vi checkat ut från jobbveckan och sitter i solen på altanen. Mamma har varit här och lämnat den traditionsenliga midsommarbuketten och ikväll landar den sista i barnaskaran in hit på ön med sin familj. Älskar när vi alla är samlade och firar midsommar ihop. Sen måste någon av dem jobba i midsommarhelgen men bara vetskapen om att vi alla är här på ön samtidigt är så härlig.

Hoppas att ni får en jättefin midsommarhelg och att solen skiner på er! Häng med på Instagram @tiname_insta om ni vill hänga med i vårt midsommarfirande.

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *