50-ÅRSFIRANDE MED SKÄRGÅRDSKRYSS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Åhléns.

Här har vi vaknat upp till ett grått Stockholm. Vi bara väntar på att det ska braka loss och tokregna. Det sägs ju att det är nu det vänder. Det är slut på det härliga augustivädret och hösten är på ingång. Känns ju helt rimligt och ok faktiskt.

Men igår var det varmt och skönt och wooow vilket firande vi var på igår! Ni som följer mig på stories på Instagram (@tiname_insta) har ju fått ta del av vår härliga gårdag. En av Pers barndomskompisar firade sin 50-årsdag i form av att bjuda med sina vänner på en kryssning i Stockholms skärgård. Och vilken dag vi fick!

Här kommer ett bildregn från gårdagen.

Jag köpte en ny klänning från In Wear dagen till ära. Så skön och sval och den passade perfekt igår eftersom det var hyfsat varmt. HÄR hittar ni den. Till hösten passar den fint till vida svarta byxor. Mina sandaletter finns HÄR på rea nu med 30% rabatt.

Den här skönheten låg och väntade på oss vid Nybrokajen där vi mötte upp alla andra. Vi var ca 120 personer som klev ombord vid 12-tiden mitt på dagen.

Jubilaren hälsade oss välkomna. Vänner från förr…

Vi lämnade Nybrokajen…

… och minglade runt på båten med alla Pers gamla barndomskompisar.

Det bjöds på dryck av olika slag och goda tilltugg.

Det sjöngs och hurrades för födelsedagsbarnet…

… och hans fina barn bjöd till bords.

Vi blev bjudna på en god buffé och godsaker till kaffet. Jag som på förekommen anledning har lovat mig själv att låta bli sötsaker nu framåt kunde såklart inte stå emot. Suck…

Jag älskar att glida fram i Stockholms skärgård.

Vi fick sällskap av två glada poliser ett tag. Oklart varför…

Efter fem härliga och roliga timmar på sjön så var det dags att återvända in till kaj.

Vi lämnade båten efter en fantastiskt rolig tur med massor av trevliga och härliga människor där jubilaren bjöd på både mat och dryck under hela båtturen. Han är så generös!!!

Efter båtturen var vi välkomna till Hallwylska där festen fortsatte. Och kvällen var lika glad och trevlig den. Fördelen med dagsfester är att man är hemma igen i hyfsad tid vilket är rätt skönt. Vi rundade av vid 21-tiden och tog en taxi hem vilket kändes lagom.

Idag kommer det inte att hända mycket här hemma kan jag säga. Det brukar annars alltid vara något som står på agendan men idag ska jag unna mig att inte göra någonting. Nu börjar det att regna också och då har jag ju en bra anledning till att inte gå utanför dörren.

Ha en fortsatt riktigt skön söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 28, 2022

  Wow vilken 50-års fest. Såg verkligen trevligt ut.
  Ha en fortsatt lugn och skön söndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 29, 2022

   Ja den var fantastisk! Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

Previous
SENSOMMAR I VASASTAN…