HAN OCH JAG – 15 ÅR…

Idag är det vår dag! Idag är det 15 år sedan vi bestämde oss för att vi skulle vara vi. Tänk att han har varit min i så många år… det känns som att det var nyss vi stod där på bryggan vid Pers familjs landställe uppe i Gästrikland och var så där pirrigt nykära. Samma brygga där Per gick ner på knä och friade ett par år senare.

Han är min allra bästa vän, han är vacker inifrån och ut, han sätter mig på piedestal och jag får uppleva så mycket härligt tillsammans med honom. Vi skrattar ofta ihop och trivs så bra i varandras sällskap. Ibland retar han gallfeber på mig men det brukar aldrig handla om några större grejer. Det blåser över snabbt. Ibland plockar han ner mig på jorden när jag tar ut svängarna för mycket. Det är ju så mycket jag vill hinna med och göra tillsammans med honom. Och vi ska bli gamla ihop för det har vi bestämt! Jag älskar honom så mycket!

Ikväll ska vi fira våra 15 år tillsammans med champagne och skaldjur. Vi hörs när firandet är över!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 30, 2022

  Grattis till er.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 30, 2022

   Tack snälla du!!! Kram //Tina

Previous
50-ÅRSFIRANDE MED SKÄRGÅRDSKRYSS…