Familj

A LUNCH WITH A VIEW…

I lördags, innan jag reste hem till Stockholm igen, så hann jag umgås med min mamma några timmar. I närheten av där hon bor så finns det ett hotell som heter Kokkoloko och där bjöd hon mig på lunch innan det var dags för mig att åka ner till färjan.

Uppe i deras takbar har man en fin utsikt över havet med kvarnen ”Plågan” i blickfånget. Från början fanns det fyra kvarnar som låg på rad efter varandra på klippkanten; Högan, Lågan, Kärringen och Plågan kallades dem. I Högan var det dessutom nattklubb för massor av år sedan. Tyvärr brann Högan ner men de andra tre finns kvar. Ett visst renoveringsbehov finns om man säger så…

Fina mamma! En mysig stund med en härlig utsikt!

Jösses vad det har varit full fart idag. Gick ner till Cityterminalen i morse för att köpa personalbiljetter till flygbussarna men där upptäckte jag att deras servicesdesk packat ihop. Numer går det tydligen bara att köpa personalbiljetter på Arlanda. Jag fick åka med ändå utan att betala eftersom jag har en badge och fick sen fixa biljetter när jag kom fram. Härliga möten under dagen och mot kvällen tog jag bussen tillbaka hem till Vasastan. Hämtade upp ett paket med kläder jag hade beställt och hälsade på lillpojken och det lilla flickebarnet innan jag gick hem för att fira förlovningsdag med min Per. En god middag med ett bra vin till blev vårt firande ikväll. Nu är det snart dags att runda av. I morgon blir det jobb lite uppblandat med flärd och sen ska jag upp mitt i natten för att ta mig till Arlanda och vidare till Palma tidigt på onsdag morgon. Som jag längtar! Inte efter att gå upp mitt i natten men att få umgås med våra vänner i Palma. Då får det vara värt att ta en frostnatt.

Vi hörs!

KRAM!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *