Allmänt

HEJ HEJ FRÅN MIG…

Ja hej hej från mig säger jag. Tiden springer ifrån mig just nu och det har varit fullt upp sen senast jag tittade in här. Ni som följer mig på Instagram (tiname_insta) har ju sett vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Bland annat hängt på stranden som ligger en liten bit från katedralen i Palma.

Natten mot onsdag gick jag upp vid 02.00, packade ihop det sista och tog flygbussen ut till Arlanda. Mötte upp ett gäng vänner men vi skulle resa med olika flighter så efter en timme skildes vi åt. Väl framme i Palma efter en guppig flygresa så mötte jag upp min hyresvärd och installerade mig i lägenheten som ligger så mysigt vid ett litet livligt torg i Gamla Stan. Som jag har trivts där! Idag har jag förflyttat mig till Illetas men vilka härliga dagar jag har haft i Palma tillsammans med vänner. Galet mysigt! I morgon förmiddag kommer äntligen min darling hit och som jag längtar! Ville bara titta in en snabbis och säga hej men återkommer så fort jag bara kan.

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *