Allmänt

EN AW NÄR DEN ÄR SOM BÄST…

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Resan hem gick bra. Inget gung på Östersjön men jag fick en trist vilstolsgranne. En äldre kvinna som hade mobilens ljud på hela tiden när hon tittade på klipp och allt möjligt. Sen tog hon av sig skorna… så ofräscht, sörplade eget medhavt te och läste mina magasin utan att fråga. Så konstig. Till slut fick jag nog och letade redan på en annan plats. Det var i alla fall hyfsat lugnt i trafiken när jag körde från Nynäs hem till Vasastan. Så mysigt att få komma hem till Per och Stockholmslivet igen.

Jag avrundade den här Gotlandssvängen med att gå hem till våra fina vänner Kristin och Patrik som bjudit in ett stort gäng på en galet härlig AW. Vi var i runda slängar mellan 70-80 personer som minglade runt på deras magiska altan i septemberkvällen. Och vilken kväll vi fick! Varmt och skönt och så många härliga människor i en skön mix. Jag kände, eller kände till, de flesta men det är alltid roligt att lära känna nya människor. Att deras vackra hus ligger precis ovanför Visby hamn med en magisk utsikt gör ju inte kvällen sämre om man säger så.

Det bjöds på en massa goda tilltugg och vin och här skålar vi; min fina kompis Jennifer och jag!

Vänner…

… ännu fler vänner…

… och de här då! Så många skratt man fick under kvällen.

Värden själv med sitt crew som serverade oss varmkorv med bröd.

Vilka stjärnor de här två är och vilken oförglömlig kväll de bjöd på. Vi är så glada för att vi har dessa två i vårt liv. I veckan som kommer åker vi på äventyr och skapar nya minnen tillsammans.

För att jag skulle slippa åka ut till Tofta sent på kvällen nu när jag var själv på ön så erbjöds jag att få sova kvar hos våra vackra vänner Maria och Markus som förutom att de bor i Tofta även bor i Visby. Jag är så glad för att de också finns i våra liv och det här är inte sista gången som jag bor över där kan jag säga för kolla in frukosten jag blev serverad i morse. Det kan ha varit den godaste omeletten jag ätit ever!!! Beroendeframkallande…

Idag ska vi få umgås med lillkusinen igen och ni fattar inte hur förväntansfull jag är. Han växer så det knakar och snackar som bara den har jag sett på filmerna och bilderna som vi fått tagit del av under tiden vi varit på Gotland.

Ha en fin söndag nu!

KRAM!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *