Mina dagar

EN ÄNGEL FRÅN MAMMA…

Den här ängeln fick jag av min mamma till advent för många år sedan. Visst är den vacker! Jag minns inte vart en kommer ifrån men jag älskar den och den kommer fram till advent varje år. 
Vilken mysig tid det är nu. Ljus och stjärnor överallt. Fast ibland kan det bli lite för mycket av det goda… vi har en granne mitt emot oss som har dekorerat hela sin balkong med slingor i alla möjliga färger och vet ni… de blinkar… hela tiiiiden! Som tur är så bor de en våning ner så vi störs inte av det men jag kan bara ana hur grannarna mitt emot på samma plan upplever det. 

Här hemma har det varit sjukstuga några dagar. Min man har fått en man cold… ja ni fattar… Jag har inte heller varit så pigg; tjock i halsen, ont huvudet och ont i kroppen men jag viker inte ner mig så lätt… jag jobbar minsann på. Nääää nu ska jag faktiskt vara ärlig och säga att jag inte är i närheten av att vara så dålig som P har varit. Han har faktiskt varit riktigt risig stackar´n.
Men nu ska det väl vända hoppas jag för till helgen kommer Vendela och Joakim på besök och då ska vi fredagshänga. Precis som vi brukade göra förr i tiden. Sen ska det handlas julkappar för det rullar på snabbt nu. Bara två och en halv vecka kvar till jul!
Ha en fin onsdagskväll!
KRAM!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *