Familj

ALLTSÅ DE HÄR TVÅ…

Hej Hej,

När jag stod inne i köket igår kväll och kikade ut genom fönstret så kunde jag inte sluta titta på de här två; Per och Lilly. De spankulerade omkring därute i trädgården och på altanen och snicksnackade om allt möjligt. De har alltid en massa olika projekt på gång tillsammans och när de spankulerat klart så kom de in och ville ha ett par påsar…

… för då skulle det visst plockas plommon. De börjar sjunga på sista versen nu så det var dags att ta hand om det som fanns kvar.

Alltså de här två… jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dem tillsammans. Pappa och dotter när det är som finast…

Sen var det dags att skörda tomater. Lilly har ju blivit grym på att driva upp just tomater och varje dag kan vi plocka av ett stort gäng till lunch och middag. Det är de godaste tomaterna man kan tänka sig. Hoppas att intresset håller i sig till nästa år för det här är något helt annat än de man köper på Ica.

Idag har vi ett jubileum att fira men jag återkommer om det. Först ska vi åka på en liten utflykt. Jag äääälskar utflykter… Per not so much, men han vet ju hur mycket jag gillar det så han följer ändå med. Det är kärlek!

Ha en fin söndag!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *