FIKA VID SJÄLSÖ BAGERI…

Inlägget innehåller reklamlänkar till KappAhl och MQMARQET.

Hej svejs!

Vad gör man när det bara regnar, regnar och regnar? Jo, man kan åka och fika vid Själsö bageri som jag, Per och Lilly gjorde idag. Själsö bageri ligger några km norr om Visby alldeles precis ovanför Själsö hamn.

Dagen till ära så hade jag på mig lite nytt som jag fyndade igår. HÄR hittar ni min leotopp. HÄR finns mina byxor som är supersköna. MQMARQET har ju 20% på ett helt köp just nu för medlemmar så det blev väldigt bra pris på mina byxor.

När det är vackert väder så är det en fantastisk fin utsikt härifrån. Många satt ute på verandan under tak men vi valde att sitta inne. Skönast så!

Det blev en kardemummabulle för mig men som jag ångrade mig. Det var inget fel på själva bullen men Per tog en macka som såg så galet god ut och när jag började äta på min bulle så kände jag att den var så söt. Den var förmodligen inte sötare än vad bullar i allmänhet är men det är inte så ofta jag äter något med socker så det tog lite stopp och blev lite för sött för mig.

Deras keramik kommer från Maria Form & Keramik i Väskinde. Hon gör så himla fina saker men vi har tyvärr inte hunnit åka förbi. Det ska bli ändring på det när hon öppnar upp igen för just nu har hon sålt slut på det mesta (obs! Inget samarbete bara ett tips om en duktig tjej).

Nu är vi här hemma igen och just nu står Per och Lilly i köket och fixar middag. Lasagne står på menyn ikväll.

Men i morgon ska det bli lite lyxigare middag för då ska det firas jubileum minsann.

Ha en underbar lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 29, 2021

  Bullen såg god ut på bild i alla fall 😉😀.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 29, 2021

   Ja verkligen och det var ju inget fel på den egentligen :-). Kram //Tina

Previous
VAD GÖR MAN PÅ GOTLAND “OFF SEASON”…