Allmänt

KUNGENS SAL OCH IDAG FIRAR VI KÄRLEKEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera, Ellos, Lindex och KappAhl.

Hej allesammans!

Idag har vi varit på en liten road trip här på Gotland. Det var framförallt två ställen som var av intresse; två ställen som jag aldrig varit vid trots att jag har bott på Gotland den största delen av mitt liv. Ja ni fattar att det finns hur mycket som helst att utforska på den här ön. Jag tänkte att vi skulle kika på det ena stället som kallas för Kungens sal.

Rikssalen eller Kungens sal tillhör Mullvalds Strandskog som är ett naturreservat som ligger på den östra sidan av Gotland; i Ardre och är ett inlandsraukområde. Träden och raukarna tillsammans skapar en trolsk miljö och om man åker hit en solig dag så kan man få en känsla av en John Bauerskog på riktigt. När solen strilar ner genom träden och landar på raukarna lär det vara magsikt. Någon magi i den meningen fick vi inte uppleva idag eftersom det var mulet men trolskt och vackert var det ändå.

Det kan vara lite klurigt att hitta avtagsvägen ner till reservatet men Kungens sal finns i gps:en så vi hittade på en gång.

Vi strosade omkring där en stund innan vi gick vidare ner till havet.

Ardrestranden eller Sjauster som en del av den kallas är egentligen en sådan där strand som man egentligen inte vill dela med sig av för den är så himla lugn och fin. Det är få som hittar hit och det är inget för den som önskar en massa bekvämligheter. Det finns inget av den varan här och det är nog därför som det alltid finns gott om plats här. När barnen var små var vi ofta på den här stranden just av den anledningen att man kunde koppla av lite mer och man behövde inte vara rädd för att barnen skulle komma bort i vimlet.

Min kofta kommer från Stank i Stockholm och har ett par år på nacken men en annan fin lite längre cardigan/kofta finns HÄR. HÄR finns en liknande svart topp. Liknande chinos som jag har finns till vrakpris HÄR.

Nu är vi hemma igen sen ett par timmar tillbaka och har poppat en Champagne som vi dricker i de nya champagneglasen som jag fick i födelsedagspresent. Vi firar vår kärlek eftersom vi har varit tillsammans i 14 år just idag. Det var den dagen då vi bestämde oss för att vi skulle vara vi. Min älskade livskamrat Per. Han förstår nog inte fullt ut hur mycket jag älskar honom. Med honom kan jag vara helt mig själv och han får mig att skratta och leva fullt ut varje dag. Det är värt ett glas champagne eller två, eller hur?

HÄR finns champagneglasen till nedsatt pris just nu.

Nu är det dags att plocka fram skaldjuren som blir kvällens middag så jag säger tack och hej för mig för idag. Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *