ANDAS IN ANDAS UT…

Posted on

Hur ska jag summera den här veckan? Intensiv men en av de roligaste veckorna på länge! Om man då bortser från vattenskadan som vi fick i present i mitten på veckan. Jag hade så många planer för blogginlägg den här veckan utifrån önskemål jag fått till mig men jag har helt enkelt inte hunnit. Men de kommer…

Det har varit så roligt att starta upp nya jobbet och dagarna har varit fyllda av uppstartsmöten med alla i teamet och introduktion av en ny medarbetare samtidigt. Det känns så bra! Alla är så positiva och jag har lämnat Arlanda efter fullspäckade dagar med ett leende på läpparna.

När jag gick till flybussen nu mot kvällen efter att ha rundat av veckan så kände jag en sån stor tacksamhet över att jag har förmånen att få jobba i flygplatsmiljö. Jag kan inte tänka mig någon härligare arbetsplats än där man hela tiden får höra och se flygplan starta och landa. Jag trivs om man säger så!

Nu sitter jag här med ett glas rött och andas in och andas ut.

Ha en fin helg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  oktober 7, 2023

  Låter som ett toppen avslutande på den gångna veckan.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Det var det verkligen! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  oktober 8, 2023

  Härlig känsla att vara så nöjd! Jag kan tro att det är en härlig miljö att jobba i. Jag älskar att “hänga” på Arlanda, men då som resenär, eller chaufför. Lyxigt att kunna få den känslan i princip varje dag 🙂

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Det är en fantastisk miljö verkligen. Blir så glad varje dag jag kommer till jobbet. En ynnest!!! Kram //Tina

Previous
NÄR PANIKEN ÄR NÄRA…